Бразилският Бруске е изнудван от ЦСКА заради Маурисио Гарсес. Двата

...
Бразилският Бруске е изнудван от ЦСКА заради Маурисио Гарсес. Двата
Коментари Харесай

ЦСКА изнудва бразилци заради Гарсес

Бразилският Бруске е изнудван от ЦСКА поради Маурисио Гарсес. Двата отбора договарят за трансфер на играча, само че към този момент няма развиване, твърди локалното издание omunicipio.com.br. Южноамериканците чакат оферта от Гриша Ганчев, само че такава към момента няма. Играчът е чартърен при " алените " до края на сезона, а в контракта му има уговорка за откупуване, съгласно която цената му в този момент е 600 000 $, а лятото ще бъде 650 000 $.
" Червените " ще изчакат още няколко месеца, преди да решат ориста на крилото, само че при всички положения нямат желание да заплащат тези пари. Бруске е във финансова рецесия, откакто изпадна от Серия Б, и офертата за Гарсес, в случай че изобщо " алените " решат да вършат такава, ще бъде най-вече за 300 000 $.
ЦСКА може да заплати част от разноските към градежа на новия ст. " Българска войска " с миноритарен дял от акциите на клуба. Такива клюки се носят в Борисовата градина, само че на този стадий няма удостоверение от управлението. Очаква се клубът да бъде подкрепят от стабилен задграничен вложител към градежа. Строителните действия би трябвало да стартират през лятото.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР