Бразилският бранител на Локомотив (София) Гилерме де Соуза - Шоко

...
Бразилският бранител на Локомотив (София) Гилерме де Соуза - Шоко
Коментари Харесай

Шоко разтрогва с Локо днес

Бразилският защитник на Локомотив (София) Гилерме де Соуза - Шоко напуща отбора. Днес се чака шамионът с Лудогорец (2012, 2013, 2014 г.) да разтрогне своя контракт с " червено-черните ". Той пристигна в " Надежда " през есента, с цел да помогне на столичните " железничари " да се преборят за място в елита. Те обаче бяха ощетени от решението на БФС шамионатът да бъде преустановен. Локо остана 4-и и не получи въззможност да се бори за място на бараж за промоция.

Това е предиздвикало управлението на клуба да се раздели с Шоко. Почти несъмнено ще бъде преустановен и контактът на другия бразилец - Педро Ферари, който е мечтан от Локомотив (Пловдив). С оглед обстоятелството, че новият сезон във втория ешелон ще стартира чак на 23 юли (четвърък), в Локо (Сф) са решили, че няма смисъл да задържат двама чужденци. Очаква се " железничарите " да стартират подготовка в средата на юни.  Бойчо Величков: Локомотив (Сф) и Септември са единствените губещи от прекъсването на Втора лига
Наскоро от " Надежда " си потегли и третият бразилец - Евертон Джилио Том. Неговата работна виза изтече и в изискванията на изключително състояние нямаше по какъв начин да бъде възобновена. Така халфът се прибра в родината си, откакто договорът му бе преустановен по взаимно единодушие.

Шоко обаче може да не последва Том, а да остане у нас. Причината е, че е получил две оферти от тимове от елита. Едното е от Царско село. Друго нещо, което може да задържи Шоко в България, е, че брачната половинка му е бременна и би трябвало да роди през август. Предвид усложнената конюнктура в света и компликациите при пътуванията е много евентуално бразилецът да остане у нас. Както е известно, от интервала си в Лудогорец Шоко има български паспорт и не заема квота отвън Европейски Съюз.

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР