Бразилският ас на Лудогорец Вандерсон се отличи с гол и

...
Бразилският ас на Лудогорец Вандерсон се отличи с гол и
Коментари Харесай

Вандерсон: С всеки мач ставаме все по-добри и е нормално

Бразилският ас на Лудогорец Вандерсон се отличи с гол и напълно справедливо получи шампанското за Играч на мача. Той разгласи, че е обикновено с всеки мач разградчани да наподобяват все по-добре и това си е проличало против Черно море.

"Нашият тим с всеки минал мач става все по-добре физически. Абсолютно обикновено е с всеки минал ден да се подобряваме. Черно море е добър тим и ние трябваше да бъдем съсредоточени през целия мач ", съобщи Вандерсон пред DIEMA SPORT и показа рецептата за триумфите.

"Нашият тим тренира всеки ден и всички знаем доста добре какво да вършим на терена и в отбрана, и в офанзива. Постоянно се подобряваме и автоматизирано ни се получава да сме по-добри във всеки дуел ", добави Вандерсон и разгласи, че не е обезпокоен от обстоятелството, че бележи по-рядко.

"Този сезон не въвеждам доста голове, само че тимът продължава да печели. Най-важното е Лудогорец постоянно да е на първото място ", добави Вандерсон и проучва по какъв начин се е стигнало до попадението му.

"Атакувахме доста добре, получих топката от слаб шут на Анисе и имах добра опция от хубава позиция да отбележа гол ", приключи бразилският ас на първенците след края на дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР