Бразилските жени са известни със своята красота. Все пак, някои

...
Бразилските жени са известни със своята красота. Все пак, някои
Коментари Харесай

6 тайни за красота назаем от бразилките

Бразилските дами са известни със своята хубост. Все отново, някои от най-красивите и разпознаваеми дами в света са точно оттова - Жизел Бюндхен, Алесандра Амброзио, Изабели Фонтана, Лаис Рибейро и други. Тъй като по природа тези дами не употребяват доста грим и не разчитат на някакви козметични трендове, те залагат най-много на тайните за хубост, които се предават от генерации. И по този начин, както в България от епохи използваме розова вода, тези хубавици имат своите секрети за хубост. Ето някои от тях.

Използват доста кокосова вода
Кокосовата вода е добре известна с това, че хидратира тялото и кожата ви, защото съдържа доста витамини и минерали. Ако имате суха кожа, акне или в случай че желаете да предотвратите стареенето, нанасянето непосредствено върху лицето може да подейства добре. Разбира се, потреблението й е надалеч по-ефективна.

„ Всички знаем, че кокосовата вода поддържа невероятна кожа от вътрешната страна на открито. Освен това, има доста добър усет, тъй че е и лакомство без калории. " - Адриана Лима

Разтриват кожата си с пясък
За да предотвратят задръстване на порите, бразилски съвсем религиозно ексфолират кожата си. Можете да употребявате влажен пясък като естествено средство за унищожаване на всички мъртви кожни кафези от краката и ръцете.

Пият сок от моркови
Сокът от моркови има доста изгоди за здравето - от възстановяване на зрението до повишение на имунитета. И може да бъде изключително потребен за вашата кожа - има доста витамин С, който е добър за производството на колаген. Не единствено може да укрепи и придаде малко разтегливост на кожата ви, само че също по този начин може да я защищити от увреждане от слънцето.

Залагат на лимфен масаж
Лимфният масаж оказва помощ за облекчение на болката от отичане на ръцете и краката. Той може да помогне за извозването на отпадъчни артикули от тялото ви и естествено да прочисти лимфната ви система.

„ Моята загадка е лимфен масаж. Това е специфичен масаж, който ускорява циркулацията и понижава задържането на вода. Лечение, без което множеството бразилци не излизат от вкъщи си. " - Аманда Уелш

Нанасят морска вода върху косата и кожата си
Ако постоянно се грижите за косата си и я хидратирате, можете сами да оформите плажни талази, поставяйки? солена вода понякога. Дори се продават солни кристали, които придават на косата този леко чорлав и нехаен плажен тип. Не единствено е потребно за косата, само че и за кожата. Солената вода може да помогне за лекуване на екзема, да понижи алергичните кожни реакции и да ексфолира кожата ви. Не е чудно, че всички бразилски модели наподобяват безупречно.

Използват бюти артикули с масло от акай
Плодовете акай са известни като бразилския „ суперплод " и даже имат повече антиоксиданти от ягодите, боровинките и малините. Те са добре известни като хранителен детайл, който забавя процеса на стареене. Бразилките се стараят да включват това национално богатство както в менюто си, по този начин и в бюти рутината си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР