БРАЗИЛСКИ рапър най-накрая смени името си, след като то предизвика

...
БРАЗИЛСКИ рапър най-накрая смени името си, след като то предизвика
Коментари Харесай

Рапърът и звездата от Big Brother най-накрая промени шокиращото си сценично име, след като го накара да бъде ЗАБРАНЕН от САЩ

БРАЗИЛСКИ рапър най-сетне смени името си, откакто то провокира години на дискусия и даже го накара да бъде неразрешен от Съединени американски щати.

Звездата от Big Brother MC Бин Ладен сподели, че неговият избор е бил „ в никакъв случай да не отдава респект на терорист “, а да притегли вниманието на хората.

Той беше възнамерявал концерти в Ню Йорк, само че няма потребност да споделяме, че Съединени американски щати федералните отхвърлят визата му няколко пъти.

През юни 2016 година рапърът беше подготвен да отиде в Щатите, откакто документите му за виза бяха подадени на сътрудник в Америка.

Но американецът Консулството в Сао Пауло изиска в последния миг тест за опиати за бразилци, летящи за Съединени американски щати.

MC Бин Ладен, евангелски християнин — консервативната, най-бързо разрастваща се религия в Бразилия — твърди, че е чист, само че нямаше време да приключи теста преди плануваното му тръгване, което го принуди да анулира концертите в Ню Йорк.

Той беше възнамерявал мини турне в Съединени американски щати предната година, което също се провали, откакто той твърди, че консулс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР