Бразилски боец ще бъде съперник на Георги Валентинов в главната

...
Бразилски боец ще бъде съперник на Георги Валентинов в главната
Коментари Харесай

Бразилски шампион влиза в клетката срещу Георги Валентинов

Бразилски войник ще бъде противник на Георги Валентинов в основната среща от третото издание на GRAND FIGHT ARENA. Бойният шампионат е тази събота, 5-ти октомври, от 20:00 ч. в зала дискови запаметяващи устройства в Стара Загора.

33-годишният Флавио Пина де Соуса е нееднократен медалист от национални и интернационалните шампионати. На професионалната ММА сцена има 25 срещи, като 19 от тях са победи. Почти в половината от извоюваните си срещи (47%) завършва с нокаут, като по-интересното е, че повече от тях записва при започване на кариерата си. В момента е в серия от два следващи триумфа.

Де Соуса ще бъде голямо предизвикателство за Валентинов, защото бразилският войник е окуражен да се потвърди на европейския континент. До предходната година той е предпочитал участия единствено в локални бойни шампионати, а първото му борба в Европа е през ноември 2018-та. За тази година това ще бъде среща номер 4 за него (играел е през февруари, април и август). Бразилецът се намира в доста добра форма и упованията са за оспорвана и завладяваща борба.

Третото издание на GRAND FIGHT ARENA ще предложи съществена бойна карта с 8 срещи – 3 по разпоредбите на кикбокс, жанр К1, една муай тай среща и 4 по разпоредбите на ММА. Всички те ще бъдат в клетка. Началото на галата е 20:00 ч. на 5-ти октомври в зала дискови запаметяващи устройства в Стара Загора. Билети за събитието можете да закупите на този линк.

Източник: boec.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР