Бразилската звезда Неймар вкара единствения гол при победата на Барселона

...
Бразилската звезда Неймар вкара единствения гол при победата на Барселона
Коментари Харесай

Неймар донесе победа на "Барселона" над "Манчестър юнайтед"

Бразилската звезда Неймар вкара единствения гол при успеха на " Барселона " с 1:0 над " Манчестър юнайтед " в шампионата " Интернешънъл чемпиънс къп ". Преди няколко дни нападателят се разписа на два пъти и против " Ювентус " (2:1) и сподели, че се намира в отлична форма.

Неймар беше прецизен в 31-ата минута, когато стадион " Федекс фийлд " в Мериленд избухна. Меси пусна остроумен пас за Неймар, Антонио Валенсия не съумя да попречи на бразилеца, който се завъртя и опъна мрежата зад Давид Де Хеа.

 Неймар донесе победа на
© Reuters

Макар че падна единствено едно попадение, дуелът беше доста забавен и изпълнен с положения за двата тима. И двамата треньори заложиха на огромна част от главните си футболисти, само че след почивката бяха направени голям брой промени.

Турнето на " Юнайтед " в Щатите завърши, до момента в който " Барселона " ще се изправи против " Реал " (Мадрид) на 30 юли.

В същото време бащата на Неймар разгласи, че всички данъчни обвинявания към футболиста в Бразилия са свалени.

" Много се веселя, получихме уведомление, че казусът е завършен и обвиняванията към Неймар са изчистени. Процесът е публично затворен и потвърждава законността на всички ни дейности ", заяви бащата на играча посредством изказване до медиите.

Федералната данъчна работа на Бразилия упрекна Неймар през 2015 година, че е избегнал заплащане на 63 млн. реала (19.94 млн. долара) налози върху приходите, получени от футболните клубове " Сантос " и " Барселона ", и спонсорите му сред 2011 и 2014 година

Все още обаче има опция за ново дело, предявено от федерални прокурори. Според бащата на играча Неймар-старши то към този момент е било отсрочено.

Бъдещето на Неймар на терена е предмет на спекулации, като играчът е обвързван в испански и френски медии с трансфер в ПСЖ. Браизлецът съобщи през предходната седмица, че се усеща благополучен в " Барселона ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР