Бразилската суперзвезда Неймар направи любопитно признание, че е искал да

...
Бразилската суперзвезда Неймар направи любопитно признание, че е искал да
Коментари Харесай

Неймар: Искаше ми се да се върна в Барселона

Бразилската суперзвезда Неймар направи любопитно самопризнание, че е желал да се завърне в Барселона през предишното лято. Той споделя това в документалния филм за себе си на стрийминг платформата Netflix.

Най-скъпият футболист в историята напусна „ Ноу Камп “ през 2017 година против рекордните €222 млн., с цел да облече екипа на ПСЖ. Тогава сензацията бе цялостна, тъй като никой не очакваше, че партньорството му с Лионел Меси и Луис Суарез ще завърши по сходен метод, само че персоналната упоритост на техничаря да излезе от сянката на аржентинеца надви.

Няколко години по-късно се появиха клюки, че „ каталунците “ желае да си го върнат и в този момент се оказва, че това не е било надалеч от истината.

Неймар не разкрива повода договорката да не се състои, само че по всяка възможност Барса не е бил в положение да заплати цената, сложена му от „ парижани “. Именно през лятото стана ясно, че задълженията на „ каталунците “ надвишават €1 милиарда, а в следствие бяха принудени да се разделят с Меси.

29-годишният Неймар е привързан на „ Парк де Пренс “ до лятото на 2025 година, тъй че надали ще го забележим скоро да напуща, в случай че на управлението не им пристигна допълнително ниската му дисциплинираност и все по-честите травми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР