Бразилската перла Неймар се появи на пресконференцията заедно със своя

...
Бразилската перла Неймар се появи на пресконференцията заедно със своя
Коментари Харесай

Неймар категоричен: Нашата основна цел е Шампионската лига

Бразилската перла Неймар се появи на конференцията дружно със своя ментор Кристоф Галтие преди първия конфликт с Байерн (Мюнхен) от 1/8-финалите от Шампионската лига. Бившият нападател на Барселона бе безапелационен, че съществена цел за парижани е спечелването на шампионата и никой в отбора няма желание да “се разхожда ”.
 Галтие: Мбапе няма да е в групата, единствено с цел да запълва броя Галтие: Мбапе няма да е в групата, единствено с цел да запълва броя
“Всеки мач има своя история. Нашата най-голяма цел е спечелването на Шампионската лига, това е несъмнено. Понякога не съумяваме да се оправим с всички елементи. Това е шампионат като международното първенстов, който направи минимум неточности, той ще стигне до края. Ние не сме тук, с цел да се разхождаме, а с цел да работим. Искаме да спечелим всеки шампионат, в който играем и за това сме тъжни, че бяхме отстранени от Купата на Франция. Всеки има собствен взор върху нещата, има и някои рецензии към мен, които са основателни. Аз се усещам доста добре и физически, и душевен. Просто има мачове, в които не всичко се получава, само че давам всичко от себе си за тима и ще не преставам да го върша до края на сезона, ” съобщи Неймар.

Бразилецът прави добър сезон в Париж и от началото на сезона е записал 17 гола и 16 асистенции в 27 мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР