Бразилка на 23 години почина на концерт от турнето Eras

...
Бразилка на 23 години почина на концерт от турнето Eras
Коментари Харесай

Фенка на Тейлър Суифт почина преди концерта ѝ в Рио, певицата отложи шоуто

Бразилка на 23 години умря на концерт от турнето Eras на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс, базирайки се на уредниците на турнето в Бразилия, съобщи Българска телеграфна агенция.
Прочетете още
Причините за гибелта на Ана Клара Беневидес Мачадо не е оповестена, само че съгласно медийни информации на посетителите на концерта не било позволено да внасят бутилки с вода на стадиона макар високите температури. Кметът на Рио де Жанейро е изискал смяна в разпоредбите преди последните два концерта от турнето на Суифт.

Тейлър Суифт написа на ръка, че е с разрушено сърце и разгласява бележката в обществените медии. Организаторите на шоуто Time4Fun оповестиха в Instagram, че Беневидес била прегледана от парамедици, откакто не се почувствала добре. Тя била откарана в незабавния център на стадиона, по-късно в болница, само че час по-късно издъхнала.

Този уикенд тук-там в Рио температурите бяха към 40 градуса по Целзий, само че поради комбинацията от жега и влага те се усещаха, като доста по-високи. Така да вземем за пример в събота сутринта чувството беше за 59 градуса по Целзий, което не е било отчитано в никакъв случай до момента в града. Според локални медии феновете на певицата са чакали на опашка с часове пред стадиона.

Министърът на правораздаването Флавио Дино написа в обществената мрежа X (известна преди като Twitter), че министерството ще вкара " изключителни правила " за достъпа до вода на концерти и други обществени събития.

Певицата Тейлър Суифт разгласи, че отсрочва концерта си в Рио де Жанейро поради изключителната жега в мегаполиса.  " Сигурността и здравето на моите почитатели, на другите реализатори и на техниците би трябвало да бъде приоритет ", изясни Суифт в пост в Instagram. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР