Бразилия включи нападателя Ричарлисон в състава за олимпийския футболен отбор

...
Бразилия включи нападателя Ричарлисон в състава за олимпийския футболен отбор
Коментари Харесай

Ричарлисон ще играе в Япония

Бразилия включи нападателя Ричарлисон в състава за олимпийския футболен тим в Токио.

В момента 24-годишният футболист играе на Копа Америка, която се организира в Бразилия.

Стрелецът съобщи след успеха на петкратните международни първенци с 1:0 против Чили на 1/4-финалите, че клубът му Евертън е разрешил да играе в Япония.

Бразилската футболна конфедерация заяви, че има 3 промени в първичния състав, който беше разгласен от селекционера Андре Жардин на 17 юни.

Халфът на Олимпик Марсилия Жерсон, крилото на Зенит Малком и нападателят на Фламенго Педро бяха сменени от Дъглас Аугусто от ПАОК, Габриел Мартинели от Арсенал и Ричарлисон.

Клубовете, в които играят Жерсон, Малком и Педро, не ги пуснат за Игрите, защото шампионатът не е включен в интернационалния календар на ФИФА. Такъв беше и казусът с Пари Сен Жермен и суперзвездата Неймар, който също искаше да играе в Страната на изгряващото слънце.

Бразилия добави още четирима футболисти в състава - Бруно Фукс (ЦСКА Москва), Лукао (Васко да Гама), Рейниер (Борусия Дортмунд, Германия) и Абнер (Атлетико Паранензе).

Мъжкият футболен шампионат стартира преди церемонията по откриването на 23 юли. Първият мач на "кариоките " е на 22 юли против Германия в Йокохама.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР