Брайън Кранстън ще се завърне в ролята на Уолтър Уайт

...
Брайън Кранстън ще се завърне в ролята на Уолтър Уайт
Коментари Харесай

Брайън Кранстън се завръща В обувките на Сатаната

Брайън Кранстън ще се завърне в ролята на Уолтър Уайт в продължението на паметния сериал „ В обувките на Сатаната “. За обстоятелството, че стрийминг платформата Netflix приготвя пълнометражен филм за поредицата се заприказва още през месец ноември предходната година. Досега обаче се предвиждаше, че лентата ще се концентрира само върху дясната ръка на Уайт - Джеси (Арън Пол).

Страстите към продукцията в този момент още веднъж се разпалиха, откакто Пол и Кранстън споделиха един и същи кадър в обществените мрежи с надпис „ скоро “. Макар че двамата не дават спомагателни обяснения, почитателите одобриха жеста като удостоверение, че филмът ще бъде осъществен, като и двамата ще вземат присъединяване в него. Самата фотография, оповестена от звездите, не издава нищо към сюжета. Тя показва непосредствен кадър на две магарета, което предизвика мнозина да се заиграят с фотоса разяснявайки - „ това са две мулета “.

Междувременно към този момент се популяризира и версия по отношение на ролята на Кранстън във към момента неозаглавения филм за „ В обувките на Сатаната “. Мнозина допускат, че той не е оживял след събитията от последните епизоди на сериала и ще се появи само в спомените на Джеси.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР