"Браво! Пишете акт точно на жената с детето, която свири

...
"Браво! Пишете акт точно на жената с детето, която свири
Коментари Харесай

Общинска полиция прекали: Глобява уличните музиканти, но циганчетата джебчии и просяци не вижда!

"Браво! Пишете акт навръх дамата с детето, която свири на цигулка! Адмирации!!! "

Това е написал Анас Хамид във фейсбук групата "Забелязано в София ". На фотографията създателят е скрил лицето на общинския служител на реда, който глобява уличната музикантка, което провокира болшинството коментиращи да желае същинските лица на сатрапите, които глобяват музиканти, само че си затварят очите за циганчетата, които нервират и щипят децата по столичните улици, пребъркват чантите и джобовете на минувачите или даже най-безогледно просят.

Stoyan Georgiev отбелязва: "Родната милиция... ", а Sirma Enkova написа: "Вчерно време “свирещите” са през 5 метра, само че няма санкциониращи - това е отвън работното време на Общинска полиция!!! "

ГеоргиСтоянов: "Що не им покажете лицата на тия гниди, ве, дето толерират всевъзможни измамници и всичките роми, а тук са се сетили "да си правят работата "?!?!?!? "

Други резонно питат: Защо служителите на реда не пишат актове на мангалите за скапаните им каруциии...

Хубавец Мамин: "В тази страна няма закони тук са единствено мутри и безаконние аз не виждам нищо неприятно жена та си изкарва почтено пари те а не като циганките да ни джобят по трямвайте и градския превоз и да просят по всеки ъгъл по претекст че са заболели и им плащаме сметките... "

Фандъкова, отново стана ясно, че ръководството на общината е разпасано и безотговорно. Никой не си прави работата, докога ще се хвалите, че нещата са под надзор? Никой не е кьорав, за разлика от общинските ви служители на реда.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР