Братята Назар и Иля Грабар се записват като пехотинци в

...
Братята Назар и Иля Грабар се записват като пехотинци в
Коментари Харесай

Пехотинец, загубил брат си във войната в Украйна: Доскоро бяхме заедно, а сега е мъртъв

Братята Назар и Иля Грабар се записват като пехотинци в украинската войска, откакто първо избягали от Буча, само че след това разбрали за страшните неща, ставащи в града им предходната година. Решили, че с тичане няма да стане.
Прочетете още
„ Казахме си, каквото ще да става. Това е нашият дом. Няма да бягаме. Ще се бием за него ”, изясни Назар.

Започват дружно, неразделни. Преди войната Назар е снимал с телефона си част от сватбата на Иля, както и моментите на пианото в армията. По-големият брат бил музикален продуцент.
„ Най-лошата част е да видиш някого, с който до през вчерашния ден сте били дружно, упражнявали сте дружно, шегували сте се, сражавали, а в този момент е просто мъртъв ”, споделя Назар.
Дори това, става известно, не е целият Ад на войната. Дори не и раняването на Назар в гърдите по време на стълкновение. Най-лошото пристигнало след това. Докато го транспортирали към болница, плачел от самото начало - не от болежка, а от чувството, че оставя брат си самичък.

„ Тогава позвъня моят пълководец. И сподели следното: „ Съжалявам! Брат ти почина! Не успяхме да го спасим! ”, споделя Назар пред Нова тв.

„ Можем да сложим завършек на войната, едвам след превръщане на военния баланс. При увеличение броя на съветските загуби, а по-късно и проблеми с нова готовност на още руснаци ”, е мнението му.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР