Брацигово. ПП АБВ дава доверието и подкрепата си на д-р

...
Брацигово. ПП АБВ дава доверието и подкрепата си на д-р
Коментари Харесай

Местни избори 2019: ПП АБВ дава доверието и подкрепата си на д-р Соня Мишева в кметската надпревара в Брацигово

Брацигово. Политическа партия АБВ дава доверието и поддръжката си на доктор Соня Мишева в кметската конкуренция в Брацигово, тъй като тя ще резервира високия исторически, културен, туристически и бизнес капацитет, който би трябвало да се употребява за развиване на туризма и за основаване на условия за по-добър живот на хората в общината. Това съобщи в Брацигово ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков. Той акцентира значимостта на внезапното опълчване от страна на доктор Мишева, която застава против вандалския метод на стопанисване и безогледни разпродажби на общинска благосъстоятелност и изрази убеденост, че на тази порочна процедура ще бъде комплициран край. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ .
Петков уточни редица образци в тази посока - паметникът на културата “Дамова къща ”, която бе актувана като общинска благосъстоятелност и за жалост към сегашния миг е продадена. Със същата орис е и постройката на Минералната баня. И поради образци като тези, той изрази поддръжката си за претендента на Политическа партия АБВ доктор Мишева в кметската конкуренция – нужна е цялостна проверка на досегашното ръководство и реализиране на непоколебим надзор върху публичните поръчки, акцентира ръководителят на АБВ.
Д-р Соня Мишева очерта водещите си действия като предстоящ градоначалник.
„ Приоритетни за мен ще бъдат чистотата на територията на общината и запазването на статута й като екологично чист регион, както и решение на казуса с водоснабдяването, и режима на водата. Друг мой приоритет ще бъде възстановяване на образованието и материално-техническата база в учебните заведения и детските градини за недопускане на тяхното закриване. Задача за мен ще бъде и привличането на вложители за развиване на селското стопанство “.
Д-р Соня Мишева е някогашен кмет на община Брацигово в интервала 2003 – 2007 година, през който бе открита Спешна помощ, бе осъществен ремонт на водопроводната мрежа от Св. Троица до общинските села, както и в летовище Атолука, също по този начин бе осъществен ремонт на църквата “Св. Йоан Предтеча ” и камбанарията към нея. По време на нейното ръководство общината бе наградена със Златна карта от Национален конвент на специалистите и на града бе даден статус “Град с висок авторитет за престижа на България ”. През този интервал бяха извоювани голям брой планове по стратегия “Енергийна успеваемост ”, “Красива България ”, “Бедствия и повреди ” и други
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР