Братът на проф. Юлиан Вучков - актьорът Михаил Петров разпродава

...
Братът на проф. Юлиан Вучков - актьорът Михаил Петров разпродава
Коментари Харесай

Скандално! Братът на проф. Юлиан Вучков разпродава книгите му

Братът на проф. Юлиан Вучков - артистът Михаил Петров разпродава книгите на именития професор театровед и ефирен водещ. Това стана ясно от обява на журналиста Антон Стефанов във фейсбук. Той показва възмущението си, че в уеб сайтове за продажба се оферират книги, които са подарявани на Вучков от техните създатели с персонални подписи.



Актьорът Михаил Петров е единственият правоприемник на проф. Вучков

" С проф. Юлиан Вучков, светла му памет, имахме прелестни връзки. Правил съм доста изявленията с него, в това число и за предаването ми " Моите любовни истории ", което се излъчваше от 2003 до 2005 година по телевизия " Планета ". През 2007 година част от тези диалози, в това число и на проф. Вучков, бяха издадени в книгата " Моите любовни истории. " Естествено, подарих един екземпляр от нея с посвещение на Юлиан. Той доста се зарадва и ми благодари ", показа Антон Стефанов.



" Сега напълно инцидентно попаднах на уебсайт за продажба на остарели книги и с изненада видях, че моята книга с посвещение се продава и то на цена 29 лв. без доставката, при изискване, че самата книга коства 15 лв..



Явно единственият правоприемник на професора - брат му - артистът Михаил Петров разпродава и книгите от библиотеката му. В уеб страницата даже написа, че има и други произведения с персонални подписи за професора. Това е не просто скандално! То е тъпо! За доказателство качвам и фотосите, качени в уеб страницата за остарели книги ", показа Антон Стефанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР