Братът на Ник Картър от „Бекстрийт Бойс“ – Аарън Картър,

...
Братът на Ник Картър от „Бекстрийт Бойс“ – Аарън Картър,
Коментари Харесай

Бекстрийт бойс чакат БГ бебе - slava.bg

Братът на Ник Картър от „ Бекстрийт Бойс “ – Аарън Картър, чака бебе от българската си другарка Мелани Мартин.

Певецът самичък се похвали за новината в лайв видео чат с почитателите си в Инстаграм. Показа им позитивен тест за бременност и сподели „ Очевидно чакаме бебе “.

Новината идва единствено няколко седмици откакто Мелани Мартин бе задържана от управляващите в Лос Анджелис и по-късно пусната на независимост под гаранция от $50 000 поради недоволства от Аарън, че е употрбила принуждение върху него. Още по време на абсурда, тя му споделила, че е бременна, само че той не й повярвал и тя по тази причина се нахвърлила върху него. Според някои от почитателите обаче цялата тази медийна свада била, с цел да могат двамата да привлекат вниманието върху себе си и да завоюват почитатели в обществените мрежи, защото нашенката с апетитни бомби се препитавала като инфлуенсър. „ Любовта побеждава “, написа в персоналния си Инстаграм българката преди три дни, а гаджето й си разгласява фотография, под която написа „ Лице на татко “.

Това ще е първо дете за Мелани и второ за артиста. В началото на годината Картър заряза жена си и новороденото си бебе поради нашенката. Българката се подвизава под името Мелани Мартин в Щатите и влудява мъжете си с същинска визия на плеймейтка - големи гърди, дупе вид Ким Кардашиян и платинено руса коса. „ И двамата искахме това да се случи. Работихме за бебе и сме щастливи. Искам да бъда добър татко “, показа Картър пред „ Пийпъл “. В момента той е замразил музикалните си изяви поради Covid-19, само че продължава да развива линията си облекла. Мелани пък печели от своя козметика.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР