Братът на Лео Меси - Матиас, направи серия от скандални

...
Братът на Лео Меси - Матиас, направи серия от скандални
Коментари Харесай

Братът на Меси със скандални нападки към Барселона: Никой не ги знаеше преди Лео, те са неблагодарници и предатели

Братът на Лео Меси - Матиас, направи серия от скандални изявления по адрес на Барселона и президента Жоан Лапорта. В Тwitch канала на сина си, Матиас Меси насочи редица нападки към каталунците.

“Няма да се върнем в Барселона, а в случай че го създадем, ще изгоним Жоан Лапорта ”, споделя братът на аржентинската мегазвезда.

“Хората в Барселона не поддържаха Меси. Трябваше да излязат на митинг или нещо друго и да оставят Лапорта да си тръгне, а Меси да остане. Каталунците са предатели. Казвам ви това, тъй като желая да го чуете от нас, а не някъде другаде ”, прибавя братът на Меси.

Матиас продължава със скандалните си изказвания: “Никой не познаваше Барселона преди Меси. Реал Мадрид беше доста по-голям тим. И по този начин му се отплатиха. Който е имал опция да отиде в Барселона и да види музея на клуба, може да види, че музеят е  Меси ”.

Запитан също коя от двете млади звезди на Барселона харесва - Педри или Гави, Матиас дава отговор: “ " Не одобрявам нито един от двамата... само че ще кажа Гави ”.

По-големият брат на Лионел Меси не за пръв път се забърква в кавги. През 2018 година Матиас получи условна присъда от две години и половина затвор за владеене на нелегално огнестрелно оръжие.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР