Братът на херцогинята на Кеймбридж – Джеймс Мидълтън не говори

...
Братът на херцогинята на Кеймбридж – Джеймс Мидълтън не говори
Коментари Харесай

Джеймс Мидълтън показа гаджето си

Братът на херцогинята на Кеймбридж – Джеймс Мидълтън не приказва доста за персоналния си живот. Бизнесменът става прочут без да желае, а към този момент стана ясно и коя е дамата до него. В страницата си в Instagram Джеймс показа фотография от своя почивка, а до него е красива русокоска, написа OK Magazine.

Момичето се споделя Ализ Тевенет и е на 30 години. Работи като финансов специалист в Лондон за ITG (Investment Technology Group). Говори няколко езика, измежду които френски, испански и британски.

Двамата са се срещнали през есента на предходната година и от този момент не са се разделяли. Новата година посрещнали дружно със сестрата на Джеймс – Пипа и нейния брачен партньор Джеймс Матюс.

Преди новата си обич Ализ, Джеймс 5 години се среща с телевизионната водеща и актриса Дона Еър. Двойката бе дружно от 2013 до 2016 година след което се раздели за 4 месеца.

След това Дона и Джеймс възобновиха връзките си и дори се заприказва за идна женитба, само че двамата най-после взеха решение да продължат в разнообразни направления.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР