Братът на футболната легенда Христо Стоичков се стяга за втора

...
Братът на футболната легенда Христо Стоичков се стяга за втора
Коментари Харесай

Черната овца на фамилията Стоичкови стяга сватба

Братът на футболната легенда Христо Стоичков се стяга за втора женитба. Това гласи горещата мълва към нарочения за черната овца в фамозното семейство Цанко Стоичков. Той към този момент изкара един неудачен брак, само че в този момент бил влюбен до уши в пловдивчанката Соня Аспарухова, която работи като нотариус, дочу HotArena.

Твърди се, че братът на Камата към този момент е не запомнил предходните си любовни несгоди и е подготвен още веднъж да мине под венчилото с новата си възлюбена, когато отмине рецесията с ковид. Най-щастлива от романса им била майката – вуйна Пенка, която към този момент дала благословията си за бъдещата снаха и нямала самообладание да ги види с брачни халки. „ Много хубаво момиче. Цанко е благополучен с нея. А и е пъргава, и сърдечна, не се големее ”, прибавя вуйна Пенка.

Двамата били дружно към този момент повече от година, а през последните месеци споделяли и един покрив. 40-годишният Цанко разправял на своите ортаци, че това е дамата на живота му. Никога преди не се разбирал толкоз добре с някогашната си половинка Мария, както и с последвалите любовни завоевания. Затова и братът на Ицо към този момент мислел за идната крачка – да сключат брак, откакто животът тръгне още веднъж постарому.
„ Покрай нея Цанко наподобява нов човек. Все ухилен и бодър, оставил е всичко неприятно зад тила си “, разясняват го познати в Пловдив, намеквайки за сериозните проблеми, които брата на Ицо имаше с опиатите и хазарта.
Дамата на сърцето му Соня се оказва заможна, припечелва сносни пари като нотариус в града под тепетата. Освен това била огромна пътешественичка и постоянно посещавала разнообразни места по света и у нас. За Цанко също се знае, че обича да пътува, а около славния си брат е обиколил много екзотични дестинации. Заради уговорките на Соня двамата обикалят повече по нашите ширини, към този момент най-вече на нейни разходи. Често водели със себе си и вуйна Пенка, която от години живее сама в пловдивското село Ясно поле след гибелта на бащата бай Стоичко.

Миналото лято тримата постоянно ходели на отмора по морето и на планина. Леля Пенка била на седмото небе от наслада, че синът ѝ е съществено и щастливо привързан след тъжния завършек на първия му брак. През 2015 година Цанко се разведе с първата си жена Мария, с която изкара 15-годишна връзка. Двамата имат щерка на име Адриана, за която Цанко се кълне, че е най-хубавият подарък в живота му.

Във времето се разтръбиха много версии за краха на фамилията. Според една от тях повода е, че се взели прекомерно рано и не били подготвени за фамилно гнездо. В един миг се оказало, че и на двамата още им се върви по живот, а това довело до разкол по отношение на грижите за детето им. В последна сметка се стигна до разлъка, а по-късно и до формален бракоразвод. Мария се изнесе при родителите си от жилището им в Пловдив, подарен от Христо Стоичков. Именно там Цанко продължи да живее като свободен ерген, преди да се събере с новата си изгора Соня.

Друга версия гласи, че бракът им се провалил поради финансовите неудачи на Цанко, който се забърквал и в огромни каши. За разлика от на именития му брат, футболната кариера на Цанко бе къса и посредствена. Като състезател на „ Беласица “ Петрич си харчеше всичко заработено. По-късно започва няколко бизнеса, в това число с горива, откакто към този момент преуспелият и богат Ицо му удари рамо с вложенията. С времето обаче Цанко или се проваляше, или неблагодарни ортаци го прецакваха и завличаха с пари. Злите езици даже му приписваха една камара пороци, по които залитнал от отчаяние - алкохол, опиати и
хазарт. За всички тях обаче дребният Стоичков постоянно е отричал в свои изявленията. Истина или, не – Мария подвигна ръце от метода на живот с Цанко и го напусна. Малко по-късно в именитата фамилия пристигна нова женитба – дребната дъщеря на Камата – Христина се омъжи за хърватския тенисист Лука Белич. За зла неволя обаче неотдавна и техният брак също завърши с бракоразвод.

Доста време след раздялата с Мария, Цанко се бореше с персонални проблеми. Често имаше алъш-вериш с полицията за щяло и нещяло. Напоследък обаче се кротнал и спрял с нелепостите. Дори имаше мераци да става доброволец в битката с ковид. Вдъхновението му била любовта към Соня. Сега тогавашният пехливанин получава втори късмет в любовта и всички към него шушукат за възможна женитба.

А около нея се питат дали Христо Стоичков ще бъде поканен, и ще благоволи ли да пристигна от Щатите за церемонията дружно с останалата рода. Двамата братя са в доста неприятни връзки от много време. В последно време Ицо още веднъж е крив на роднините си, защото прибра тъща си Пепа в дома си в Маями, до момента в който майка му Пенка остана на грижите на Цанко и сестра им Петя. Още като футболна звезда Стоичков търпеше тежки фамилни обвинявания, че мисли повече за тъща си, а по-късно за своите кръвни родственици, написа " Уикенд ". 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР