Братът на Димитър Рачков изпаднал във финансов колапс и едва

...
Братът на Димитър Рачков изпаднал във финансов колапс и едва
Коментари Харесай

Братът на Димитър Рачков го закъса много, на комикът му писна да го спасява

Братът на Димитър Рачков изпаднал във финансов колапс и едвам успявал да се прехранва, доверяват негови съграждани от Бургас.
Петър Рачков, който постоянно попада в престъпните летописи на пресата
заради афинитета си да гази закона за пътищата и опитите си да изкарва пари незаконно,
едва свързвал двата края с по-малка от минималната заплата.
Родственикът на водещия на „ Като две капки вода “ получавал месечно единствено скромните 460 лв., които му се плащали за длъжността му на диспечер в „ Напоителни системи ЕАД “ – Бургас. Сумата не му стигала да изхранва себе си, а камо ли фамилията си.

А издръжката на двете му дъщери, с чиято майка е разграничен отдавна, се поемала от майка му и татко му – пенсионерите Станка и Минко. Месеца Петър успявала да закрепи, просейки пари от другари и прибягвайки до услугите на лихвари, с които наскоро отново си имал разправии, в резултат на което по-големият му брат Димитър жертвал единия си апартамент, с цел да го избави от свиреп пердах и мъчения.
Част от познатите на фамилия Рачкови в Бургас настояват, че трагичната финансова картина, която Петър обрисувал непрестанно, била просто за пред правосъдните управляващи, с които той към момента има алъш-вериш. Да твърди, че е обществено слаб, било тактика, която щяла да му подсигури допустимо най-ниските парични наказания.

Други пък са на мнение, че братът на комика преди време в действителност бил паралия, само че профукал всичко за хазарт,
незаконни схеми и адвокатски възнаграждения и
в момента ситуацията му в действителност не било цветущо.
Актьорът от своя страна към този момент бил вдигнал ръце от Петър и никак не го съжалявал.
В последното десетилетие, с цел да го избавя от кашите, в които се забърквал, „ господарят на ефира “ олекнал със стотици хиляди левове. Именно той поел и адвокатските разноски по едно от най-сериозните каузи, които се водели против брат му, а точно това за наркоразпространение.

Припомняме, че преди време в дома на Петър от полицията бяха хванати 4 плика със синтетични опиати, както и буркан с прахообразно вещество, които бяха изпратени за проучване в лабораторията. Разследването по този случай към момента обаче тече, а съдът не се е произнесъл изрично дали откритите в дома на Петър материали са в действителност опиати, или елементарни хранителни добавки.
Инфо: Ретро


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР