Бръсненето на главата и рязането по тялото на 18-годишната Дебора

...
Бръсненето на главата и рязането по тялото на 18-годишната Дебора
Коментари Харесай

Божидара от Ст. Загора: Голи снимки, стригане и публичен линч в града, не е само Дебора – ВИДЕО

Бръсненето на главата и рязането по тялото на 18-годишната Дебора от Стара Загора не е първият подобен случай в града, за това оповестява заралийката Божидара Овчарова в Tik Tok.

Тя разкри, че от 2015 година в града се случват сходни неща, само че едвам в този момент се дава публичност на това, защото казусът с Дебора е очевиден.

Божидара оповестява, че началото всичко е почнала с канали в Телеграм за разпространяване на порно материали, фотоси на голи девойки и всичко траяло с онлайн шантаж.

„ Това е първият случай, за който разбирате вие, само че не и първият в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 година насам е – голи фотоси, остригване, побой и обществено линчуване “, разяснява още тя.

„ Знаете ли още какъв брой девойки има? “, пита Божидара.

„ Цялата история е типично по старозагорски сюжет. А въпросното момче Георги Георгиев е един от най-големите колекционери на голи девойки в Стара Загора “, продължава описа си Божидара Овчарова.

Тя насочва и укор към девойките, като коментира, че в Стара Загора е въпрос на чест да си гадже на охранител в дискотека.

„ В Стара Загора достижението на живота ти е да си с защита – недостижима си, в случай че гаджето ти е защита “, споделя тя в клипчето.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР