Бръснене, епилиране и скубане – това са нещата, които всеки

...
Бръснене, епилиране и скубане – това са нещата, които всеки
Коментари Харесай

Нещата, които трябва да знаеш, преди да се подложил на лазерна епилация

Бръснене, епилиране и скубане – това са нещата, които всеки прави, когато желае да им гладка кожа. Ако пък сте склонни да отделите повече пари, то можете да се отървете от неприятните косъмчета с лазерна епилация. При този способ се употребява светлината, която да унищожи космения фоликул, и по този начин остава идеално гладка кожа. Разбира се, има някои неща, които би трябвало да съобразите, преди да се подложите на епилацията.

Не е толкоз комплицирано

Може да звучи комплицирано и ужасно, само че не е. Просто косъмът се унищожава до корен и по-късно не може да поникне още веднъж. Това е – вие се радвате на здрава и красива кожа.

Лазерната епилация работи единствено на 4 места

В реалност можете да я приложите на всяка час от тялото си, която желаете да видите гладка. Най-добре работи обаче в региона на подмишниците, мустаците, врата и бикини зоната.

Хората с дебели и тъмни косми имат по-добри резултати

Знаем какъв брой е досадно тъмното окосмяване, само че в случай че страдате от него, то сигурно сте стремежи клиент за епилация. Светлината на лазерът се притегля от тъмния цвят и се счита, че по този начин е по-ефективен. Някои косми могат да бъдат изключително упорити. Това се дължи на хормоналните промени и постоянно се засилват поради това. Така че, в случай че не забелязвате стремежи резултат, може да потърсите казуса другаде.

Трябва да спрете някои лекарства
 Как лазерната епилация улеснява живота ти Как лазерната епилация улеснява живота ти
Време, пари, кожни раздразнения? Трябват ли ти в действителност? Разбери по какъв начин новаторската процедура за трайна епилация може да ти спести доста...

Както и при кола маската, по този начин и тук от време на време се постанова да спрете някои лекарства. Такива са тези, които са фото устойчиви. Хубаво е това прекъсване да стане най-малко седмица преди процедурата. Такива медикаменти са антибиотиците, тъй че в случай че имате зараза, по-добре се излекувайте и тогава преминете към епилация.

Ще видите резултат след към 6-8 процедури

Всеки човек е друг, тъй че това е строго самостоятелно. Всичко зависи от темпото на напредък, защото процедурата се ползва в дейния интервал. Във всяка една част на тялото, тя се демонстрира по друго време. Резултатите, които желаете да видите, може да са забележими едвам след няколко процедури в тази област. При друга обаче може да се наложи и по-дълъг интервал.

Съществуват и опасности

Въпреки че лазерната епилация е изцяло безвредна, има действителен риск от изгаряне. Могат да се образуват мехури, обезцветяване, зачервяване. Белезите също са сигнал за евентуално странични резултати. Може и космите ви да тръгнат още веднъж. В такива случаи се постанова всяка година да се подложите на този вид процедури, с цел да избегнете повторното появяване. Всичко зависи то това по какъв начин сте предразположени, само че това можете да го коментирате и със експерта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР