Бранителят на Байерн (Мюнхен)Бенжамен Павар е съобщил на клуба окончателно

...
Бранителят на Байерн (Мюнхен)Бенжамен Павар е съобщил на клуба окончателно
Коментари Харесай

Павар е информирал Байерн, че иска да си ходи

Бранителят на Байерн (Мюнхен)Бенжамен Павар е съобщил на клуба дефинитивно си решение да не възобновява своя контракт, който изтича през идващото лято. Нещо повече – френският национал е изразил желанието си да напусне още през този трансферен прозорец. Барселона, Интер и Милан са измежду клубовете, които демонстрират интерес към френския национал. През януари имаше информации, че двата гранда от Милано са отправили предложения от порядъка на 20 милиона евро за него. 

Павар е корав титуляр на „ Алианц Арена “, а съгласно информациите Томас Тухел е направил всичко допустимо да се опита да го убеди да остане. Играчът обаче желае да се опитва в друго състезание. Сега пред Байерн има две благоприятни условия – или да удовлетвори желанието на Павар и да го продаде през това лято, или да го задържи до края на контракта му и през идващото лято той да си тръгне като свободен сътрудник.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР