Бракът между Мерил Стрийп и Дон Гъмър често е сочен

...
Бракът между Мерил Стрийп и Дон Гъмър често е сочен
Коментари Харесай

След 45 години брак - и Мерил Стрийп вече е свободна жена

Бракът сред Мерил Стрийп и Дон Гъмър постоянно е апетитен като един от най-устойчивите в Холивуд. Затова когато неотдавна стана ясно, че двойката е разграничена от цели шест години, мнозина се зачудиха за решението им.
 Ан Хатауей, Мерил Стрийп и Емили Блънт още веднъж дружно - 17 години след
17 години след " Дяволът носи Прада " - Ан Хатауей, Мерил Стрийп и Емили Блънт още веднъж дружно

Някои от тях - в положителни другарски връзки

Въпреки раздялата на 30 септември 74-годишната носителка на Оскар и 76-годишният ваятел отпразнуваха 45-ата годишнина от сватбата си. Двойката продължава да се поддържа в персонален и професионален проект, само че връзките им към този момент са другарски, не и сантиментални.

" Дон Гъмър и са разграничени повече от шест години и към този момент живеят настрана, въпреки да са дали обещанието, че постоянно ще се грижат един за различен ", удостовери представител на актрисата. А почитателите на звездата видяха, че тя към момента носи годежния си пръстен - даже през миналата седмица, когато присъстваше на раздаването на премиите Princesa de Asturias.
 Снимка 638769

Последният път, когато двойката беше снимана дружно, бе на церемонията по връчването на Оскарите през 2018 година И до момента в който статусът на връзката им очевидно се е променял, актрисата разкри през 2022 година пред Vogue, че е отдадена на фамилния си живот, защото със брачният партньор ѝ имат четири общи деца: Хенри Улф (43 г.), Мами (40 г.), Грейс (37 г.) и Луиза (30 г.).

" Няма карта или напътствие за това по какъв начин да се поддържа семейство. Това постоянно е въпрос на договаряния и задължения ", сподели тя пред изданието, като акцентира и смисъла на " положителната воля и готовността да се огънеш - и да замълчиш от време на време ".
 Мерил Стрийп, Селена Гомес, Стив Мартин, Only Murders in the Building и последните вести към сериала
Голямата изненада на Мерил Стрийп

Какво ново я чака

През 2012 година Мерил Стрийп посвети своята премия Оскар за най-хубава актриса на брачна половинка си. " Първо ще благодаря на Дон, тъй като когато благодариш на половинката си в края на речта, пускат музиката, а аз желая той да знае, че всичко, което оценявам най-вече в живота си, съм получила с помощта на него ", сподели тя тогава, напомнят от Hola.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР