Брага записа драматична победа с 3:2 срещу Морейрензе като гост

...
Брага записа драматична победа с 3:2 срещу Морейрензе като гост
Коментари Харесай

"Брага" изпусна питомното, но догони дивото в края

" Брага " записа трагична победа с 3:2 против " Морейрензе " като посетител в среща от третия кръг на португалския футболен шампионат. " Артилеристите " водеха с 2:0 до 80', само че позволиха два бързи гола, преди да бъдат избавени в добавеното време от влезлия като запаса Рикардо Орта.

На " Парк Жоаким де Алмейда Фрейташ " " Брага " поведе с попадение на Фабио Мартинш в 39', а единствено две минути по-късно Юри Медейрош повиши на 2:0. Изглеждаше като че ли отборът на Карлос Карвалял ще стигне с лекост до трите точки, само че " Морейрензе " шокира " Брага ".

Канадският национал Стивън Витория се разписа в 80' от дузпа, отсъдена за фаул на Лукас Минейро против него. В 83' резултатът стана 2:2 след гол на Паулиньо.

Гостите обаче резервираха успокоение и взеха своето в 95' посредством появилия се като промяна Рикардо Орта, който се завърна след травма, извадила го от дуела против първенеца " Спортинг " Лисабон (1:2) в предходния кръг.



За " артилеристите " триумфът е шести следващ в конфликтите с " Морейрензе ", от който за последно позволиха проваляне на 6 април 2019 година Тогава, в мач от 28-ия кръг, тимът от Морейра де Конегош завоюва с 1:0 с гол на Иванилдо Фернандеш.

С успеха довечера " Брага " краткотрайно се изкачи на върха в шампионата с актив от 6 точки, до момента в който " Морейрензе " заема 14-а позиция с 1. В идващия кръг " зелено-белите " гостуват на " Белененсеш ", а " Брага " приема " Витория " Гимараеш.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР