Брадва.бг припомня, че две години затвор грозят певицата Софи Маринова,

...
Брадва.бг припомня, че две години затвор грозят певицата Софи Маринова,
Коментари Харесай

Чудовищен Скандал Със Софи Маринова! Певицата Я Грози 2 Години Затвор!

Брадва.бг напомня, че две години затвор грозят певицата Софи Маринова, тъй като се покатери върху предпазения обект Каменни гъби край Кърджали.

Това гласи член 278 от Наказателния кодекс (НК), засягащ обругаването и повреждането на естествени предпазени обекти. Причината ромската перла да се метне върху скалните масиви бе най-новият й клип " Мили, благи ", в който присъединяване взима и сътрудникът й Гринго.

Той от своя страна също е сниман да върви по каменните масиви. Който унищожи или повреди предпазен естествен обект и с това аргументи щета, се санкционира с отнемане от независимост до две години или с изправителен труд ", гласи алинея 1 от Наказателен кодекс. Според кодекса, в случай че не са породени обилни вреди, само че има такива, лицето може да бъде санкционирано с 20 хиляди лева, написа Блиц.

Местни хора са безапелационни, че Скалните гъби се разрушават когато и да е на годината, а катеренето по тях сигурно ги унищожава. Природният феномен е предпазен от 1974 година, а забележителна човешка интервенция може да заплаши скотски типове като орел змияр, египетски лешояд и испанско каменарче.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР