Брад Пит се чувства по-добре от всякога. Актьорът не само

...
Брад Пит се чувства по-добре от всякога. Актьорът не само
Коментари Харесай

Брад Пит: Брадли Купър е причината да съм трезвен

Брад Пит се усеща по-добре от всеки път. Актьорът освен завоюва Златен глобус за най-хубава мъжка второстепенна роля във кино лентата на Куентин Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “, само че и се снабди с влиятелно отличие за същата продукция от филмовата организация National Board of Review на 8 януари в Ню Йорк. Тогава звездата показа, че в действителност това, което изключително цени е, че е преборил зависимостта си от алкохола. А за това персонално достижение звездата благодари на своя добър другар и сътрудник Брадли Купър, който точно му и връчи премията, оповестява People.

 

Брад се качи на сцената и сподели благи думи за своя другар като не пропусна да означи, че точно той е повода да е изтрезнял. Пит също по този начин добави, че откогато е зарязал алкохола всеки ден се усеща по-щастлив. През 2017 година Пит даде доста персонално изявление пред сп. GQ, в което искрено приказва за предишните си проблеми и злоупотребата с опиати и съобщи, че живее чист живот след разлъка с актрисата Анджелина Джоли. Навремето той показа, че „ децата му са всичко “, добавяйки, че фрапантната смяна в метода на живот не го е оставила да се самоубие.

 

„ Все още има доста хубост в света и доста обич. И доста обич, която би трябвало да се даде. Всичко е наред. Това е просто живот “, сподели той.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР