Брад Пит и Дженифър Анистън се ожениха през 2000 г.,

...
Брад Пит и Дженифър Анистън се ожениха през 2000 г.,
Коментари Харесай

Какво мисли Дженифър Анистън за настоящата приятелка на Брад Пит

Брад Пит и Дженифър Анистън се ожениха през 2000 година, като се разделиха през 2005 година Малко по-късно Брад Пит се събра с Анджелина Джоли, като след това се ожени и разведе и с нея.
 Пакс Джоли-Пит, Анджелина Джоли, Брад Пит и скритият артистичен гений на момчето
Скритият гений на едно от децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Пакс Джоли-Пит съумя да ни изненада

За разлика от Анджелина обаче, Брад Пит съумя да възобнови другарските си връзки с Дженифър Анистън през последните години. Това двамата образно демонстрираха през 2020 година, когато се прегърнаха на аления килим на премиите SAG и когато Брад хвана ръката на някогашната си брачна половинка. Оттогава все по-често се приказва за това какъв брой близки са двамата още веднъж и какъв брой си споделят.

И съгласно нова информация на Mirror някогашната брачна половинка на Брад Пит Дженифър Анистън наподобява " не е сигурна " за новата му другарка Инес де Рамон и има " неприятно предусещане " по отношение на връзката им.
 Снимка 601104

Вътрешни хора, близки до Брад и Джен, споделят, че в последно време в действителност двамата са станали " в действителност другари ", само че новият любовен живот на артиста малко е нарушил това. Връзката му с 30-годишната Инес де Рамон е предиздвикала Джен да се " отдръпне ".
 Брад Пит, Инес де Рамон, Нова година и по какъв начин я отпразнуваха двамата
Брад Пит и Инес де Рамон - рисково близки

Връзката сред двамата се задълбочава

" Брад и аз сме другари. Ние сме другари и си приказваме ", призна Джен преди време, като добави, че в това няма нищо необичайно. Но в този момент наподобява има нещо, което пречи на другарството им. Според източник, на който се базира Closer: " Джен и Брад бяха в Кабо едновременно предходната седмица. При естествени условия те щяха да се срещнат, само че този път Джен реши да не го тормози, защото знаеше, че той въпреки всичко е с новото си момиче на разположение. "
 Снимка 462473

От изданието допълват, че Дженифър Анистън има общи другари, близки до някогашния брачен партньор на Инес - Пол Уесли, и естествено това повлиява на мнението й. " Джен знае, че не трябва да подлага на критика Инес и по тази причина гледа да стои настрани ", твърди още източникът, като прибавя, че приятелите ѝ я приканват " да не се намесва " в връзките на Брад и Инес.
 Брад Пит, Златен глобус 2023 и новата му прическа, за която всички приказват
Брад Пит отново изненада всички

Новата прическа на артиста, за която всички приказват

Що се отнася до Дженифър Анистън, тя сега е необвързана, откакто приключи двугодишния си брак с Джъстин Теру през 2017 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР