Брад Пит е твърдо решен да изгони руския олигарх, на

...
Брад Пит е твърдо решен да изгони руския олигарх, на
Коментари Харесай

Брад Пит се изправя срещу руски олигарх заради Анджелина Джоли

Брад Пит е твърдо решен да изгони съветския олигарх, на който Анджелина Джоли скрито продаде своя дял от френското им лозе на стойност 500 млн. $. Очаквано, Пит е гневен на Юрий Шефлер за това, че в правосъдните документи, разкрити за пръв път в понеделник, го е осмивал и го наричал " артист, а не винопроизводител " и го е представял като холивудски аматьор.

Сега той е решен да се отърве от руснака. Шефлер беше публично избран от американското финансово министерство като олигарх през 2018 година - по-късно купи каузи на Джоли в Château Miraval през 2021 година Източници настояват, че Пит преглежда продажбата на Джоли на велможа човек на съветския президент като " отмъстителна ", тъй като Джоли е знаела, че той преди този момент е отхвърлил предложение от страна на Шефлер.

Според осведомени със правосъдната борба обаче Шефлер желае да задържи Пит като фигурант в компанията и да го употребява поради статута му на звезда, което не оставя на Пит друга опция, с изключение на да се опита да го в профил, написа Dir.

В момента Пит води правосъдни каузи както против Джоли, по този начин и против Шефлер, притежател на Stoli. Това е компанията, която създава водещата съветска водка Stolichnaya в Калифорния и в Люксембург за Château Miraval. Той желае да я принуди да скапе договорката си с Шефлер. Но в калифорнийските правосъдни документи от понеделник юристите на Шефлер настояват, че Пит е посетил лозята най-вече, с цел да се възхити на работата на френските служащи, които в действителност вършат бизнеса, и съобщи: " Пит е артист, а не винопроизводител. Той се занимава с илюзии, а не с почва и грозде. " Преди да се оженят, Анджелина и Брад купуват дружно имението, като Пит има 60%, а Джоли - 40%. Те притеглят винопроизводителя Марк Перин и по този начин трансформират въпросното имение в един от най-високо оценените производители на розе в света. Шатото, в което двойката подписа брака си през 2014 година, се трансформира в " пристрастеност " на Пит и той подарява на Джоли спомагателни 10% като част от сватбата им, което го направи 50 на 50 след раздялата им през 2016 година Шефлер два пъти към този момент се е пробвал да купи частта на Брад Пит Източници описват, че Шефлер в действителност два пъти се е обръщал към самия Пит да купи Château Miraval, първо през 2016 година, когато двойката се раздели, и по-късно през 2021 година, когато битката им за настойничество над децата им стана обществена. Според източници, близки до Пит, когато той " учтиво " им отказал, те " скрито " отишли при Джоли, която пренебрегнала това, което съгласно страната на Пит било съглашение, че той има право на първи отвод при всяка продажба от нейна страна.

" След това през октомври 2021 година те афишират пред света, че са новият сътрудник на Брад в комерсиално издание ", споделя източникът. " Цялата договорка е отмъстителна постъпка на Анджи. Тези момчета са долнопробни. " Адвокатът на Джоли - Пол Мърфи, съобщи, че тя има право да продаде акциите и че Пит се е опитал да ѝ запуши устата поради изказванията за корист, които ФБР проверява и прави изказване за " евентуална причина ", само че които не водят до обвинявания против Пит. В правосъдния развой в Калифорния Джоли твърди, че Пит се е държал като " дребнаво дете ", разхищавал е активите на компанията, пропилявал е милиони долари облага за ремонт на плувни басейни и звукозаписно студио в Château Miraval.

Освен това той е почнал " ксенофобска, погрешна клеветническа акция, почтена за самия Путин " против Шефлер и е трансферирал половината от цената на комерсиалните марки на Château Miraval на Перин, без да има позволение, твърди тя. В момента Пит е в Обединеното кралство, където снима филм за Apple, в който играе водач от Формула 1.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР