Брачната халка е за цял живот. Трябва да я пазиш

...
Брачната халка е за цял живот. Трябва да я пазиш
Коментари Харесай

Къде ми е халката?!

Брачната халка е за цялостен живот. Трябва да я пазиш като очите си, а загубиш ли я... жена ти няма да ти даде мира! Вероятно сходни мисли са минали през главата на футболиста Иса Диоп в събота.

Защитникът подвигна на крайник целия отбор на " Уест Хем ", откакто загуби халката си... до момента в който се готвеше да влезе в игра на мача против " Фулъм " от Висшата лига.
View this post on Instagram

A post shared by (@issa_diop_05) on Nov 8, 2019 at 2:05pm PST

Анджело Огбона се контузи и трябваше да бъде сменен. Тогава обаче се случва нещо нетипично. Готвещият се да влиза от аварийна пейка Диоп е подложен на общоприетата инспекция от четвъртия арбитър преди да бъде пуснат в игра. Французинът осъзнава, че не е свалил брачната си халка и я издърпва със зъбите си, с цел да я подaде на член от щаба на " чуковете ".
Снимка: Reuters
Нещата обаче не се случват по проект... халката полита във въздуха и пада в тревата на " Лондон Стейдиъм ". Диоп би трябвало да влезе в игра и по тази причина индивидът от щаба пада на колене и стартира да търси пръстена.

It took 4 Groundsman, 1 magnet & a security style body scanner but we found it! Huge relief
— Hugo Scheckter (@HugoScheckter)

Близо пет минути продължава огромното търсене и то без резултат. А след срещата в локализирането на брачната халка се включват четирима души от поддръжката на стадиона, детектор за метал и специфичен скенер. Все отново с общи старания скъпият предмет е открит, а Диоп най-малко към този момент ще се размине с конското от жена си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР