Brabus е добре позната тунинг компания щом се отнася до

...
Brabus е добре позната тунинг компания щом се отнася до
Коментари Харесай

Brabus „напомпа“ електрическия Smart

Brabus е добре позната тунинг компания щом се отнася до моделите на Mercedes, само че от студиото се заемат и с коли на марката Smart и това напълно не е за първи път. Този път за база е определен електрическият Smart ForTwo, a измененията носят повече мощ и друг външен тип за дребния автомобил.



Новостите стартират с предна ризница с по-агресивен дизайн, разнообразни прагове и изменен дифузьор откъм гърба. Окачването е по-ниско с 25мм, а джанти с размер от 16-цола начело и 17-цола откъм гърба са с характерен за Brabus жанр.



В интериора виждаме червени седалки с логото на тунинг компанията и забавни шевове. Карбонови детайли, алуминиеви педали, както и претапициран волан с червен маркер на 12 часа, допълват работата по вътрешността на Brabus 92R.



Промените при задвижването са изразени най-ясно в Sport + режима на каране, където отключвате цялостния капацитет от 92 конски сили и 180 нютон метра. Те са задоволителни за 10.9-секундно ускоряване до 100км/ч., до момента в който оптималната скорост е лимитирана на 130км/ч. Ако решите да сте икономични и да шофирате в Eco или Basic режим, то батерията би трябвало да е задоволителна за към 128км пробег.



От модела ще бъдат създадени единствено 50 броя, като всеки един от тях ще има стартова цена от 46 хиляди евро в Германия. Tя може да се увеличи след разнообразни варианти предлагани от Brabus.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР