Сръбската суперзвезда

...
<br class=MsoNormal style=mso-margin-top-alt:auto;mso-margin-bottom-alt:auto;
line-height:normal><span lang=EN-US style=font-size:10.5pt;font-family:Verdana,sans-serif;
mso-fareast-font-family:Times New Roman;mso-bidi-font-family:Times New Roman;
color:black>Сръбската суперзвезда
Коментари Харесай

Неустоимата Теодора Джехверович получи „аплодисменти“ от Неймар!


Сръбската суперзвезда и рекламно лице на  efbet -   Теодора Джехверович , изпрати 2022 и посрещна 2023 година по страховит метод, който включва даже " честитка " от една от най-големите звезди в международния футбол – бразилецът Неймар



Неймар " с овации " към Теодора Джехверович 

Една от най-слушаните певици в Сърбия в последните години - Теодора Джехверович , нашумя доста около празненствата към Нова година. Талантът ѝ очевидно не е останал неусетен, откакто преди да излезе на сцената пред " Националната асамблея " в Белград , е получила известие не от кого да е, а от добре познатия за всички Неймар! 

Самата тя се похвали със известие от бразилската суперзвезда, а обявата ѝ бързо обиколи мрежата и профилът ѝ набра голям брой нови почитатели. С ъобщение то е включвало емоджи " овации ", а певица та написа към обявата си в " Инстаграм ": " Честита Н ова година - ще припадна ", очевидно мощно екзалтирана от известието, с което се похвали на почитателите си. 

" Бях в потрес, когато видях, че известието е изпратено от Неймар! Смятах, че е невероятно да ми е писал, тъй като даже не го последвам! След това се замислих, че би трябвало да го обявявам. На някого може да му се коства неуместно, само че въпреки всичко Неймар ми остави известие, хора ", сподели певицата, смеейки се на историята. 

Коя е Теодора Джехверович? 

Певицата е на сцена от 2014 година, като не е серпантина да пее от 7-годишна възраст. Хит след шлагер, Теодора се трансформира в част от най-популярните реализатори освен в Сърбия, само че и на Балканите, което я трансформира в едно от най-разпознаваемите лица в шоубизнеса на нашия полуостров. 

В България тя в допълнение усили своята известност, трансформирайки се в част от рекламната акция на  efbet . Заедно с Криско и Ивайло Чочев, те трансфораха поредицата " Бонусите са значими " в извънредно сполучлива акция за българския пазар, а компанията за  спортни залози и казино игри  подготвя нови изключителни планове за 2023 година! 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР