Бойци и командири в хода на специалната военна операция (СВО)

...
Бойци и командири в хода на специалната военна операция (СВО)
Коментари Харесай

Путин: Нашите войници и командири днес се бият с преките последователи на нацизма

Бойци и командири в хода на специфичната военна интервенция (СВО) се бият против директните почитатели на нацизма, акцентира съветският президент Владимир Путин в обръщение до съветските евреи и всички, които честват Деня на спасението и освобождението, оповестява ТАСС.

" Днес в Русия и други страни тържествено се чества 26-ти Ияр, Денят на спасението и освобождението. Тази дата заема особено място в еврейския набожен календар, служейки за запазване на паметта за невиждания героизъм на бойците от Червената войска и армиите на съюзническите страни от антихитлеристката коалиция, които смазаха нацизма, избавиха евреите и други нации от опасността от цялостно заличаване ", акцентира Путин.

„ Както ние, по този начин и бъдещите генерации, би трябвало свято да пазим историческата истина за Втората международна война, да разберем до какви пагубни последствия води всяко съучастничество с национализма, антисемитизма, ксенофобията. Именно с директните почитатели на нацизма се бият нашите бойци и командири през днешния ден по време на специфичната военна интервенция ", споделя съветският водач в депеша, оповестена на уеб страницата на Кремъл.

Инфо: ТАСС

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР