Бойните спортове и изкуства вече имат запазено място в телевизионния

...
Бойните спортове и изкуства вече имат запазено място в телевизионния
Коментари Харесай

Bulgaria ON AIR пренася зрителите в света на бойните спортове и изкуства с ново предаване BOEC.BG

Бойните спортове и изкуства към този момент имат непокътнато място в телевизионния ефир. От 20 януари по Bulgaria ON AIR започва профилираното предаване BOEC.BG с водещ известният състезателен публицист Десислава Джерманска.

Всяка неделя, от 19 часа, феновете ще имат удоволствието да се потопят в магията на бойните спортове и философията на бойните изкуства и да се срещнат с някои от най-успелите персони от света на бокса, битката, карате, киокушин, самбото, муай тай, кикбокс, таекуондо и останалите бойни спортове.

 Олимпийските първенци Мариела Костадинова и Панайот Димитров завоюваха анкета за
Олимпийските първенци Мариела Костадинова и Панайот Димитров завоюваха анкета за " Спортист до 18 години "

Ивет Горанова и Александра Начева допълниха челната тройка

Във всяко свое издание BOEC.BG ще среща феновете с историята, традициите, тънкостите на другите бойни спортове и изкуства и даже ще дава уроци по съществени техники. Предаването ще отдели време за всички български бойци, клубове и федерации, които развиват тези спортове у нас и популяризират името на България по света.

Екипът на единствения ефирен план в българския ефир за бойни спортове и изкуства ще сервира доста любопитни вести и детайлности от интернационалната бойна сцена, както и забавни и занимателни ранглисти. Зрителите ще получават и потребни препоръки за предварителна защита, здравна информация, рехабилитация, възобновяване и други

Водещата на BOEC.BG Десислава Джерманска е познато лице на феновете на Bulgaria ON AIR, където 7 години бе редактор и водещ на спортните излъчвания. Тя има над 10-годишен стаж в спортни редакции на печатни и електронни медии. От ноември е основен редактор на един от най-четените профилирани уеб сайтове за бойни изкуства и спортове - Boec.bg, който към този момент е част от Investor Media Group - втората най-предпочитана онлайн медийна група в България.

" Телевизионната продукция BOEC.BG е част от един огромен план, ориентиран към бойните спортове и изкуства, който започнахме да развиваме с нашия екип и Investor Media Group. Тази категория спортове у нас има своята лоялна, търсеща, само че и изискваща публика, чийто потребности ще опитаме да покрием с качество, атрактивност и полза ", разяснява водещата на BOEC.BG Десислава Джерманска.

С новото предаване в националния телевизионния ефир почитателите на бокса, битката, каратето, самбото и останалите бойни спортове имат още една опция да се потопят в света на мощните - от 20 януари, всяка неделя, от 19 часа, по Bulgaria ON AIR.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР