Бойната галавечер по бокс с голи ръце BKFC 58 остана

...
Бойната галавечер по бокс с голи ръце BKFC 58 остана
Коментари Харесай

Епичната битка Маркулев-Колев влезе в топ 5 в историята на BKFC

Бойната галавечер по бокс с голи ръце BKFC 58 остана в историята и освен като второто събитие в на международната верига в Европа, само че и със свирепите си борби с българско присъединяване, които подвигнаха на крайници фенове от целия свят.

В общо 12 борби сред бойци от 13 страни 7 завършиха с нокаут, а тези които стигнаха до съдийско решение бяха същинска война.

Такава беше и основната борба сред Калоян Колев и Тони Маркулев.

Двамата български бойци не стопираха в 5 рунда да разменят извънредно тежки и избухливи удари. Още в първия рунд Колев бе засечен от мощен удар, само че успе освен да се възвърне, само че и да поеме темпото в свои ръце. До края на рундовете срещата беше извънредно оспорвана и нито един от бойците на правеше крачка обратно. Битката изправи цялата зала на крайници, а в последна сметка съдийското решение бе обещано на Маркулев, който имаше повече чисти попадения.



След края на срещата, Маркулев показа, че това е последният му дуел и се радва, че завършва бойната си кариера с победа.

Динамиката от бойната галавечер стартира още от първата борба, в която Емил Енчев победи с жесток нокаут Закис Зампелос в ървия рунд. След няколко бързи офанзиви и три нокдауна, Енчев сподели, че гръцкият войник няма никакви шансове против него.

Във втората среща Здравко Димитров сподели сърце на войник.

След като одобри срещата едвам с ден предупреждение, само че изкара 5 рунда с чеченеца Руслан Тохтаров и въпреки да загуби, даде сериозен отпор и си завоюва доста нови почитатели с атрактивната си игра.

Една от младите очаквания на България, Илиян Адрианов нокаутира бързо и зрелищно Томаш Войтела. За Адрианов това е втора победа на огромната сцена, откакто предходната година в кикбокс устав реализира бърза и зрелищна победа в MMA Bushido в София.

Ангел Петков и Фелипе Мая направиха същински военен шедьовър, като нито един от бойците не показаи за миг, капка съмнение в петрундовата им борба. Петков наложи уменията си от бокса над рисковия бразилец, които отнесе извънредно тежки удари, само че нито за миг не забави темпото.

Огромно завръщане означи и Станой Табаков, нокаутирайки Петр Беранек с един от най-тежките и светкавични удари, които са виждани в BKFC.

Източник: mma.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР