Бойната галавечер Glory89 започна преди минути в зала Арена Бургас.

...
Бойната галавечер Glory89 започна преди минути в зала Арена Бургас.
Коментари Харесай

Glory89 започна, цял Бургас чака Стоян Копривленски и легендата Бадр Хари

Бойната галавечер " Glory89 " стартира преди минути в зала " Арена Бургас ". Всеки миг ще започват борбите от главната файт карта. За пръв път в своята история уредниците избраха България и новата спортна зала в морския град.

Главният дуел сред „ неприятното момче “ Бадр Хари и Уку Юрендал ще бъде преместен по-рано, а повода за решението на световната организация GLORY е големият зрителски интерес от целия свят и фактори като часовата зона за най-гледаемото време в Европа.

Решението на процедура измества конфликта сред Хари и Юрендал от серията Heavyweight Grand Prix, незабавно след този сред Луис Таварес и Богдан Стойка. След Бадр Хари на кръга се качва идната двойка от серията Heavyweight Grand Prix Ригхтерс – Терпстра, като спечелилият от нея се класира за финала през декември.

Бадр Хари несъмнено е легенда от международен мащаб и е същинско събитие, че дойде в България, само че цялостен Бургас довечера ще чака на кръга Стоян Копривленски - лауреат от класацията на Флагман.бг " Личност на годината " и най-хубавият ни български войник. Около 21 часа той ще се бие с румънеца Сорин Калинюк.

Двубоят е предпоследен преди този за шампионския пояс сред Петч и Давид Мехия.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР