Бойна натовска техника минава през ГКПП Капитан Петко войвода и

...
Бойна натовска техника минава през ГКПП Капитан Петко войвода и
Коментари Харесай

Десетки камиони с бойна техника минават през България за Украйна

Бойна натовска техника минава през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник " и поема към Румъния за Украйна Снимка: Радко Паунов

Непрестанен ескорт с военна техника на НАТО влиза през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кап. Петко Войвода " откъм Гърция, прекосява България и през Румъния отива в Украйна.
Танкове, бронетранспортьори, камиони и всевъзможни бойни машини са натоварени на платформи, теглени от тирове с румънска регистрация, видя кореспондент на " 24 часа ". Минават пренос през нашата граница, без да ги ревизират.
" Каква е тази бойна техника и къде отива ", питаме чиновници на граничния ни пункт край Свиленград.

" Машините са натовски. Товарят ги на пристанището в Александруполис и отиват за Украйна ", дадоха отговор те.
По цялото трасе от границата сред Орменио, Орестиада, Суфли и Александруполис в посока България непрекъснато се носят румънски камиони, натоварени с бойни машини. В противоположна посока пък отиват тирове без каросерии, с цел да вземат натовска техника от пристанището, увери се екипът ни на място.
Оръжието е стоварено на врата в стотици големи контейнери. Районът е отцепен.
" Всичко това е помощ от натовски страни за Украйна. Подаряват й го. За разлика от вас, българите, които й го продадохте ", разясниха гърци от Александруполис.
 

Машините са натоварени на румънски камиони Снимка: Радко Паунов
 
 

Цяла колона с бойни машини влезе от Гърция у нас Снимка: Радко Паунов
 
 

Техниката е в разнообразни разновидности Снимка: Радко Паунов
 
 

Бойните машини са стоварени в контейнери на пристанището в Александруполис
Снимка: Радко Паунов
 
 

Районът към пристанището е отцепен Снимка: Радко Паунов
 
 

От Александруполис непрестанно потеглят към България камиони с военна техника Снимка: Радко Паунов
 
Източник: " 24 часа "
Следвайте " Гласове " в 
 
 
 
 
 
11 Март 202377911 Март 2023121011 Март 2023220711 Март 2023165911 Март 202390111 Март 2023914Коментариnan11 Март 2023 17:34ч.
Орбан в последните дни на всеослушание приказва, че някой европейски страни са на прага на вкарване на военни контингенти на територията на Украйна. Имаме най-много месец до началото на войната.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023194528 Фев 2023126409 Март 2023127703 Март 20232853
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР