Бойкот на Като две капки вода обявиха запалени фенове на

...
Бойкот на Като две капки вода обявиха запалени фенове на
Коментари Харесай

Бойкот на „Капките” заради Рачков

Бойкот на „ Като две капки вода ” оповестиха запалени почитатели на Димитър Рачков, откакто стана ясно, че през пролетта шоуто ще бъде с различен водещ, научи HotArena. Смяната се прави за пръв път в 9-годишната история на предаването в България. На мястото на Рачков застава сътрудника му Герасим Георгиев-Геро, както стана и в „ Маскираният артист ” през есента. Много фенове, които до момента не пропускаха издания на „ Капките ”, са безапелационни, че към този момент няма да го гледат.

„ Аз поради Рачков ви виждам всичките излъчвания, само че този сезон очевидно ще го пропусна... Къде е Рачков, който прави шоуто? Съжалявам, обаче Рачков е просто легенда! Няма по какъв начин да не е водещ! Защо махнахте Рачков? Той ви правеше рейтинга. Той носеше шоуто на гърба си. Без Рачков това шоу е изгубено. Едва ли ще го виждам, както не гледах и „ Маскираният артист ”. Без Рачков е скучно! Искаме си Рачков! ” Това са доста дребна част от мненията, които феновете написаха в обществените мрежи, откакто стана ясно, че „ Капките ” тази пролет ще бъдат с водещ Герасим Георгиев-Геро.

Едрият артист, който другояче не може да се оплаче от липса на почитатели, нито от качества като комедиант, този път удари на камък. Въпреки че се оправи добре като сътрудник на Васил Василев-Зуека в „ Маскираният артист ” предходната есен, почитателите на Рачков по този начин и не го одобриха. Те не престават да упорстват за връщане на любимеца си, за чието премахване досега никой не е дал публично пояснение.

Както „ Уикенд ” писа, има две версии за промяната на Митко с Геро. Едната е, че Рачков ще води вечерно шоу на гърба на „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, поради което няма по какъв начин да води и „ Капките ”, а другата – че желал прекалено много пари, които Маги Халваджиян не можел да му даде. Каквато и да е повода за промяната, тя не е влошила връзки сред артиста и продуцента. Това стана ясно, откакто арменецът и цялата му фамилия бяха публично показани на публиката на „ Забраненото шоу на Рачков ” в „ Арена Армеец ” в края на предходната есен. Явно за Митко се пази различен план, само че какъв, към момента не е обявено.

Така или другояче „ Капките ” този сезон излизат с нов водещ – Геро, само че за сметка на това ще заложат на старите участници. Деветият сезон на шоуто ще събере участници от предходните осем сезона. От предаването оповестиха, че са създали изследване и са поканили звездите, събрали максимален зрителски избор досега. Но най-вероятно в подбора са играли роля и други критерии, защото някои от най-големите любимци на публиката няма да вземат участие в шоуто през пролетта. На първо място това е Стефан Илчев, който стана победител през 2019-а главно с помощта на зрителския избор. Другият любим, който публиката няма да види, е рокаджията Славин Славчев, а третият – топ имитаторът Ненчо Балабанов. Калин Врачански, който бе безапелационната звезда на сезон 4 през 2016 година, също няма да взе участие тази пролет.

За сметка на това в шоуто влиза неговата подгласничка Поли Генова, макар че още когато схванаха, че се завръща на сцената на „ Капките ”, доста фенове избухнаха от неодобрение. „ Престанете да я лансирате! Писна ни от нея! ” , разясняват почитатели на формата. От сезон 1 в шоуто влизат класираните на първо и второ място Рафи Бохосян и Милица Гладнишка. От сезон 2 – Къци Вапцаров, без който сякаш в последно време не минава нито едно шоу на Маги Халваджиян. От сезон 3 и от „ Маскираният артист ” 2 в сезон 9 се трансферира Азис. От сезон 5 – победителката Михаела Маринова, която също като Поли и Къци наподобява абонирана на предаванията на Халваджиян. От сезон 6 е поканена Софи Маринова, от сезон 7 няма участници, които да влизат в сезон 9, а от последния досега сезон 8 влиза спечелилият и любим на публиката Фики Стораро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР