Бойко в затвора, Мафия, Оставка. С тези скандирания малко след

...
Бойко в затвора, Мафия, Оставка. С тези скандирания малко след
Коментари Харесай

БСП на 1 май: Пускаме прожекторите, за да си иде ГЕРБ

Бойко в пандиза ", " Мафия ", " Оставка ". С тези викания малко след 11 часа през днешния ден първомайският митинг на Българска социалистическа партия се спусна по столичния бул. " Дондуков " към Министерския съвет, където изиска предварителни избори и смяна и разгласи социалистическа партия за опция на сегашната власт.

На първа линия зад трансперант с мотото на митинга " Срещу мизерията и грабежа " вървяха младежи и не се виждаха политици. Изключение правеха водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и депутатът Петър Витанов. Другите народни представители от Българска социалистическа партия вървяха в профил. На втора линия имаше трансперант с надпис " Работим и сме небогати ", носен от младежи-социалисти. По булеварда крачеха няколко хиляди души, най-вече възрастни хора и партийци. По информация на Българска социалистическа партия били към 15 хиляди, като от страната пристигнали 70 рейса.

Под прозорците на Борисов

" Че на света е единствено една, една – нашата блага родна страна " - прозвуча пред постройката на Комисията за енергийно и водно контролиране. Там на платформата се качи депутаът от " Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев, който попита кой стои зад Гинка Върбакова (евентуалния купучав на българските дейни на ЧЕЗ – бел. авт.). " След малко ще застанем пред прозорците на Бойко И ще кажем, че повече не може по този начин ", сподели Мирчев и изясни, че през днешния ден не празувал, а бил гневне поради корупцията и мизерията в страната. Събитието се заснемаше от дрон с надпис " Оставка! ".

Под звуците на ":Върви народе, възродени! " шествието стигна до мисниетсркия съвет, където приказва водачът на столичните социалисти Калоян Паргов, който съобщи, че ГЕРБ е отговорна за обстановката в страната. От профсъюз " Защита " оповестиха, че след 15 години българското население по нашите географски ширини ще изчезне – щяло да има някой и различен гербер и някакви псевдопатриоти. Според ръководителя на синдиката Красимир Митов Българска социалистическа партия можела да спре това, тъй като била опция.

След него пред симпатизантите на партията и протестиращите приказваха доктор от болничното заведение в Плевен, която прикани за избавяне на държавните лечебни заведения, и студент, който описа кака е избрал да остане в България.

" Българска социалистическа партия не е част от слугинажа на европейските дантелени кръгове. Българска социалистическа партия има късмет да победи на едни предварителни избори ", сподели журналистът Йордан Мичев, който водеше митинга.

Прожекторите, които Радев заръча

Думата взе водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която описа по какъв начин 3% от човечеството владеде 97% от богатствата, а властта у нас се крепи на цензура и експанзия против народа си. " Да изпълнем апела на президента Радев, да пуснем прожекторите! Да разкрием паралелната страна! С вас сме, господин Радев ", разгласи още тя. След това обрисува " същинското лице на ръководещите ", което по думите и било пропито от обири и корупция и това пишело и в отчет на департамент на Съединени американски щати.

На хората Нинова поръча тази светлина да тъгне в цялата страна. Тя обрисува обстановката в страната – 400 хил живеели в бедност, а 400 души, измежду които депутати и министри си увеличавали заплатите на 3 месеца. Българска социалистическа партия желае орязване на тези привилегии и внесе сходно решение за народните представители. Прожекторите по думите на Нинова щели да покажат кака ремонтираните пътища са " дупка по дупка ", а санираните блокове – текат, тъй като властта краде от публични поръчки.

" Бойко Борисов и ръководството отвори война на всички българи – напрезидента, на опозицията, на хората с увреждания, на всички вас ", сподели Нинова и разгласи властта за преуморена и нападателна. Според нея най-големият зложелател бил апатията. Лидерът на Българска социалистическа партия изясни по какъв начин в странатата може да има произвеждане и дпстъпно опазване на здравето, почитан труд и индексирани пенсии, успокоение, мир и сигурност.

" Отивайте си – държавното управление и всички, който ви дърпат конците! Отивайте си, с цел да я има България и да живее този народ ", приключи Нинова. А шествието се реалокира пред Народния спектакъл, където с концерт на " Сигнал " бе маркиран денят на свободното слово.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР