Бойко Рашков използваше МВР за политическа битка. Той изолира професионалното

...
Бойко Рашков използваше МВР за политическа битка. Той изолира професионалното
Коментари Харесай

Младен Маринов атакува Рашков, използвал МВР за политическа битка

Бойко Рашков използваше Министерство на вътрешните работи за политическа борба. Той изолира професионалното управление от решенията в министерството. Това разяснява пред NOVA бившият вътрешен министър и народен представител от ГЕРБ Младен Маринов.

Той разяснява и казусът с мигрантската вълна и случаите на потърпевши служители на реда при гонки с бежанци.

„ Напоследък се насажда мнение, че служителите на реда не са готови. Напротив, те са готови и са се справяли с такива обстановки и преди. Виждал съм ги на терен. Друг е въпросът по какъв начин е готова системата и дали тези, които би трябвало да взимат решения във връзка с тактиката и тактиката, се оправят със отговорностите си. Обяснявайки по какъв начин полицията не е готова, даваме сигнал да бандитите и им споделяме „ Карайте с цялостна газ, няма да ви стопираме ”, съобщи Маринов.

„ Още преди случая в Бургас от трибуната на 46-ото Народно събрание предизвестих, че има проблем с противозаконната миграция. Тогава не бях чут, тъй като там се крещеше и имаше политически обвинявания. Българският служител на реда беше разгласен за нарушител. Когато подобен проблем се прикрие от политическото управление, той си работи. Това е като ръждата. Ако намажеш от горната страна с багра, само че не я махнеш, тя ще стане още по-голяма. Нека зададем въпроса господин Рашков прекратявал ли е поръчката за облеклата на служителите на реда? Затова в този момент нямаме дрехи. Като министър и като човек, който е  носил униформа дълги години направих работна група, в която включих синдикатите ”, сподели още депутатът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР