Бойко Кръстанов прекарва последните дни на лятото с приятели в

...
Бойко Кръстанов прекарва последните дни на лятото с приятели в
Коментари Харесай

Защо Бойко Кръстанов е на море без гаджето си?

Бойко Кръстанов прекарва последните дни на лятото с другари в Ахтопол, видяха папараците на „ Уикенд ”. Интимна партньорка до 32-годишния артист от сериалите „ Стъклен дом ”, „ Под прикритие ” и „ Съни бийч ” по време на ваканцията му няма. Жените в обкръжението му са половинки на други мъже.

От 7 години младият гений е привързан с колежката си Виттория Николова. Девойката е родена в Италия, по тази причина носи извънредно за нашите географски ширини име. Двамата си партнираха в първите епизоди на комедийната поредност „ Съни бийч ”, като съгласно мълвата точно Бойко настоял продуцентите да предложат роля на неговата обичана.

Сега той изненадващо плажува не в компанията на дългогодишната си възлюбена, а на двама свои другари и половинките им. От хубавата Виттория в Ахтопол няма и диря. Русокосата хубавица евентуално не е привърженичка на хипарското курортуване, а не е изключено и друго - с Кръстанов да са поставили завършек на връзките си.

Онзи ден тайфата на артиста дойде на плажа на къмпинг „ Делфин ” . Петимата опънаха хавлии на метри от брега, а един от групата извади от чантата си детски басейн, наду го небрежно и го изпълни с морска вода. Малко по-късно Бойко измъкна от багажа си шнорхел и отиде да се гмурка. В морето той остана към половин час. Като излезе на сушата, нави крачолите на банския си, с цел да почернее и там, където е бял.

Шом изсъхна, Кръстанов бръкна в мешката си за туба с плажно масло. Той се опита самичък да разнесе мазилото по гърба си и ненапълно съумя. После пък се зае да радостни компанията, разказвайки занимателни случки от живота си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР