Бойко Борисов ще предложи правителство и ще стане премиер. Това

...
Бойко Борисов ще предложи правителство и ще стане премиер. Това
Коментари Харесай

Симеон Дянков: Бойко Борисов ще предложи правителство и ще стане премиер

„ Бойко Борисов ще предложи държавно управление и ще стане министър председател. Това е явното решение в този миг “. Този оптимистичен сюжет очерта в предаването „ Тази заран “ по bTV някогашният финансов министър Симеон Дянков.

По думите му трите партии – ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, имат задоволително болшинство, с цел да ръководят дружно.

" Имам много оптимистично виждане върху това, което ще се случи. Народът очевидно сподели, че не желае последващи следващи избори, а постоянно държавно управление. Второ – има мандат за сформиране на такова център дясно държавно управление - ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Трето – има и очевидно министър председател, а точно Бойко Борисов. И четвърто – има очевидни цели ", уточни Дянков.

" Приоритетите са ясни – цялостен Шенген, еврозоната, Планът за възобновяване и развиване и помощта за Украйна. По тези четири тематики ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ съответстват ", добави той.

" Виждаме и по какъв начин Европа минава в един развой на преориентация – излиза повече в крайното дясно, в крайното ляво. Трябват постоянните ръце и Бойко Борисов е най-опитният и постоянен политик ", на мнение е Симеон Дянков.

„ В рамките на идната година едно постоянно държавно управление може да вкара България и в еврозоната, и в Шенген. Ако това си го закачиш на ревера като министър председател, оставаш в историята “, съобщи някогашният финансов министър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР