Бойко Борисов се срещна с младежите от ГЕРБ в курорта

...
Бойко Борисов се срещна с младежите от ГЕРБ в курорта
Коментари Харесай

Борисов: Не се поддавайте на внушенията, че сме се сдушили с президента, ако ме покани, ще говоря с него

Бойко Борисов се срещна с младежите от ГЕРБ в курорта " Св. Св. Константин и Елена " край Варна. Лидерът на партията се срещна със 150 младежи от цялата страна.

" Да се закичиш с думата " Промяна ", по този начин и да кажеш, че младежите са с тебе е също толкова погрешно. Не желая да се поддавате на внушенията, че ние сме се сдушили с
президента. Ако ме предложения, ще отида и ще приказвам с него, тъй като обстановката е задоволително сериозна, само че няма да го укривам. Той е спечелил изборите почтено и демократично, по тази причина би трябвало да бъде уважаван. Радев поддържа всички наказания против Русия и по тази причина получи възторженостти. Подкрепата за Украйна я вкарахме в предходния парламент. Но в този момент всеки е подготвен да се накичи с триумфа. Същото е с втората част на ескадрилата Ф-16. Ние ликвидирахме този процес. Едно време, с цел да приказваш с Фондация " Конрад Аденауер ", беше знак, че си част от европейското семейство. Догодина самолетите Ф-16 ще дойдат на личен ход, защото могат да стоят 18 ч. във въздуха. Уникална машина. Надали някой е работил с Европейска комисия, колкото мене, те употребяват други изрази, разнообразни от нашите. Толкова ли няма кой да се замисли в тая страна? Див популизъм. Дългът ви пораства с милиарди на година и няма с какво да го покриете. Варненския епископ постоянно запучва постоянно литургия с " Да внимаваме ". ЕК използва " нерешителност ", което значи " Много внимавайте ". Както преди години споделих, че ни чака безпорядък и то е реалност. Няма политик, който да не употребява думата безпорядък ", съобщи Борисов. 
" Колкото харчиш, толкоз би трябвало да изкараш. Правителството би трябвало да има остатък в Бюджета. Оставихме им 15 милиарда, в този момент те ни оставят по 15 милиарда лв. дълг на година. Около 20 държавни управления са взели толкоз дълг, колкото държавното управление на „ Продължаваме промяната “ за 1 години ", разяснява още Борисов и добави,че приходите понижават със 700 млн., разноските се усилват с над 2 милиарда " Европейската комисия споделя: резистентност на дълга, резистентен напредък. Устойчивостта на дълга значи не правете повече дълг. Нямаме с какво да ги покриете. Втората част на изречението значи, че имате под 1% растеж на Брутният вътрешен продукт, доста сте слаби, с цел да си позволявате да вършиме това, което си разрешават богатите страни. Почнете да работите, с цел да вдигнете Брутният вътрешен продукт ", съобщи водачът на ГЕРБ. " На езика на Европейска комисия нерешителност значи доста внимавайте. Бъдете внимателни да се харесате на хората. Съвестта ми е чиста, тъй като на тази дата съм предизвестил какво ще се случи на българите през идващите години. Също както преди 2 години предизвестих, че следва безпорядък и тотална рецесия “, съобщи Борисов и акцентира, че Европейска комисия са написали всичко, което България би трябвало да съблюдава, в случай че не желаеме през идващите години да пристигна някой извън, с цел да го направи. Според Борисов са нужни вложения и промени. „ В проекта сме записали едни акумулатори, които не ни правят никаква работа и няма никакви други вложения. Инвестициите стопираха “, означи със страдание той. „ Еконта пристигна излъга ви, като промоторите, които лъжат с тиганите. 4 автомагистрали, … Къде са автомагистралите, къде са тунелите, къде са ви язовирите. Къде има нещо за тези 2 години. Нашият лозунг за локалните избори би трябвало да бъде: да не допуснем в градовете да се случи, това, което се случи в страната “, добави водачът на ГЕРБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР