Бойко Борисов се държи високомерно. Ако неговото предложение за съставяне

...
Бойко Борисов се държи високомерно. Ако неговото предложение за съставяне
Коментари Харесай

Андрей Райчев не вижда разбирателство между партиите, очаква Бойко Борисов да се оттегли

Бойко Борисов се държи високомерно. Ако неговото предложение за сформиране на държавно управление е откровено, то нямаше да е обществено. Това счита социологът Андрей Райчев. Той разяснява изявлението на премиера преди началото на държавното съвещание през вчерашния ден.
„ Борисов ги провокира “, счита още Райчев.
Той не чака да се сформира държавно управление. Според него даже и да се направи кабинет, разговорът в ръководството ще е сложен.
„ Представете си ИТН, Изправи се!Мутри вън! и Демократична България да се договорят. Те би трябвало да се допитват до всеки въпроси. При Демократите има двама съпредседатели, при Мутри вън! – с изключение на Мая Манолова, са Хаджигенов и Бабикян. Слави не може с един да договаря, камо ли с 5 души “, разяснява пред БТВ Райчев.
Той позволява, че ще има избори до дупка, въпреки че това ще е неприятно за страната. Прогнозира и по-голям провал на Българска социалистическа партия при възможен предварителен избор.
„ Страшна рецесия е в Българска социалистическа партия. При нови избори те може да са трета, та даже четвърта и пета мощ. Унижението е огромно “, съобщи социологът.
Андрей Райчев счита, че Корнелия Нинова от дълго време е трябвало да бъде в оставка. Той акцентира, че оцеляването на Българска социалистическа партия е значимо за българската политическа система.
Социологът обърна внимание, че с излизането на Бойко Борисов от властта, ще се отворят дефицити.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР