Бойко Борисов попитал дали Възраждане запазва позицията си за геополитическата

...
Бойко Борисов попитал дали Възраждане запазва позицията си за геополитическата
Коментари Харесай

Борисов питал Възраждане дали са твърди в позициите си за НАТО

Бойко Борисов попитал дали " Възраждане " резервира позицията си за геополитическата ориентировка на България и базите на НАТО у нас по време на лидерската си среща с Костадин Костадинов в Народното събрание през днешния ден. Това описа заместникът му Цончо Ганев в ефира на Българска национална телевизия.

Той изясни, че макар че от партията му желаят другите водачи да влязат в пандиза, това не ги прави " талибани, които да нямат диалози с тях ". Ганев обърна внимание, че срещата е станала след сделката за избор на ръководител на Народното събрание и откакто към този момент е имало болшинство. Иначе от " Възраждане " нямали нищо срещу Росен Желязков като човек. Те имаха и своя кандидатура за поста ръководител на Народно събрание - Петър Петров.

Лидерът на ГЕРБ се среща с другите водачи Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ и Тошко Йорданов още предходната седмица.

" Това е политическа мощ, която не се разграничава по никакъв метод от ГЕРБ ", изясни Ганев за какво от партията му през днешния ден осветиха някогашната стая на " Демократична България " в Народното събрание. " Те са носители на всичко, обвързвано с ГЕРБ, в това число и на моралното разлагане ", сподели още той.

Три са основните политически гласувания в Народното събрание - избор на ръководител на Народното събрание, лъчение на кабинет и приемане на бюджет, изясни той.

" Дали ще има държавно управление зависи само от американския дипломат и натиска, който той ще окаже върху ръководещите две обединения ", сподели Ганев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР