Бойко Борисов отговори на Христо Иванов, който констатира, че ГЕРБ,

...
Бойко Борисов отговори на Христо Иванов, който констатира, че ГЕРБ,
Коментари Харесай

Борисов: Можем да правим коалиция с БСП само след конгрес на ГЕРБ, не аз, а Христо Иванов управлява с Нинова

Бойко Борисов отговори на Христо Иванов, който установи, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са създали " коалиция на реванша ". Лидерът на ГЕРБ съобщи, че не той, а от Демократична България са били в ръководство с вицепремиер Корнелия Нинова. Той нападна десните, че са позволили прахосване на държавни пари от " Лукойк ". Борисов добави, че ГЕРБ може да се коалира с БПС единствено след решение на конгрес на ГЕРБ.

" Ние постоянно сме поддържали машинното гласоподаване. Ние бърза работа нямаме, главната ни цел е изработката на държавно управление, а не избирателен кодекс за след 4 години. Борисовки? Лоши Борисовки няма. Ние въведохме машинното гласоподаване. Машините са положителни и правят работа. Но при нас е все едно да купиш Рейндж роувър и да го дадеш на слаб водач. Ние имаме спор за това, кое подсигурява резултатите от машинното гласоподаване ", добави той на брифинг с Даниел Митов и Делян Добрев в партийната централа. 

" Имате доста работа и диалози с нашите сътрудниците за разнообразни плаващи болшинства за налозите на ресторантьорите и за цените на горивата. Спокоен звук и дано да надградим Изборния кодекс ", обърна се Борисов към депутатите си. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР