Бойко Борисов обикаля българските общности в чужбина и обяснява как

...
Бойко Борисов обикаля българските общности в чужбина и обяснява как
Коментари Харесай

Янков към ГЕРБ: Създавате нова вълна от млади българи, които да потърсят нормален стандарт в чужбина

" Бойко Борисов обикаля българските общности в чужбина и изяснява по какъв начин ще сътвори изискване мигрантите да се върнат в България, а с този закон създавате нова вълна от млади българи да потърсят естествен витален стандарт на други трудови пазари. " Това съобщи в изявление при разискване на промени в Закона за трудовата миграция и трудовата подвижност в Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков.

Така направените промени и в този момент настоящата рамка на закона резервират правото на работодателите да замразят заплатите, и да си обезпечават работна ръка от страни с по-нисък стандарт на живот от Европейските критерии и стандарти, счита той.

" Гласувам срещу този закон, тъй като той нарушава правото на българските труженици да отстояват правата си в своята татковина. " сподели още Янков.

Според него стопанската система би трябвало да се развива точно за повишение на стандарта на живот на хората полагащи наемен труд, а не в полза на стеснен кръг, който да прави законодателството обслужващо единствено избрани корпоративни ползи.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР