Бойко Борисов: Народът не прощава глупостта.Ние харчим огромна енергия в

...
Бойко Борисов: Народът не прощава глупостта.Ние харчим огромна енергия в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Народът не прощава глупостта

Бойко Борисов: Народът не прости нелепостта.

Ние харчим голяма сила в обществото върху разграничителните процеси, нацията в никакъв случай не е била по-обединена, а наподобява ужасно разединена, поради нещо, което народът не прости – нелепостта.  Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща на дамите на партията в Казанлък.

 

По думите му нацията не върви към Москва, нацията желае Европа, Америка, Канада, Австралия, това желае голямата част от обществото. Когато ГЕРБ и ние вкарахме България в еврозоната, вратата ни се видя близко, в този момент сме близко, само че тя още не е отворена, акцентира Борисов.

В доста тематики ние се държим неуместно – 5 следващи избора с един и същи резултат, питате ме за влакове, над милиард изхарчени за избори. Един локомотив е 7-9 млн. евро, разделете на 1 млрд и ще видите какъв брой влекачи щяхме да имаме, а не да се палят лятно време, тъй като са остарели, това е огромният проблем, посочи той.

Първите нови локомотиви Сименс-ите започнахме да и подменяме, само че 2009 тези сдружения по този начин бяха задлъжнели, те бяха взели напред влаковете без да ги платят. 680 млн. ми се въртят като числа, които дотирахме на година с цел да се води просто, че има железница. В първите години се хвърлихме да вършим 6 автомагистрали. Направихме Струма, Марица, Тракия, хвърлихме се на Хемус, на Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Видин, сподели Борисов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР