Бойко Борисов може да е харесван, може да не е,

...
Бойко Борисов може да е харесван, може да не е,
Коментари Харесай

Биков: Борисов може е всякакъв, но винаги се явява на избори и ги печели

 " Бойко Борисов може да е харесван, може да не е, само че той се явява на избори и ги печели. Васил Божков в никакъв случай не се е явявал на избори, само че доста дълго време е бил фактор и източник на власт по безусловно нелигитимен метод ". Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков разяснява пред Нова телевизия офанзивите против премиера Борисов и нестихващите димки против властта на забегналия в Дубай хазартен необут Васил Божков.

Биков уточни Божков като един от вероятните поръчители на сюжета против властта. " Той през вчерашния ден незабавно след пресконференцията на Борисов написа да си върнем България. Големият конфликт е с този човек, който е упрекнат в 18 закононарушения, оттова нататък тук на място кой е решил да му помага и по какъв метод, има разнообразни хора, които желаят да има неустойчивост, едно размътване на водата, с цел да могат да си върнат България ", разяснява националният представител. 

За изтеклите фотоси от спалнята на Борисов в " Бояна " Биков удостовери, че същинска е тази, на която премиера спи, а останалите са монтаж. По думите му фрагментите са направени към евроизборите предходната година. Авторът на фотосите пък бил непосредствен човек до министър-председателят, като не изключи опция това да е някой от Изпълнителната комисия на ГЕРБ

" Едва ли има човек в България, който да си държи парите в нощното шкафче, револвера там, смешно е направено. Според мен задачата е по-важна. За мен е монтаж. Да упрекваме един или различен не е е редно, само че няма по какъв начин да е някой, който не е влизал при него. Това, че някой до момента в който спи го е снимал е огромен проблем ", счита Биков. На въпрос дали е възможно това да е бил някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов той отвърна:

" Той е имал достъп сигурно и до " Бояна ", и въобще до местата, които Борисов стои ".

Относно формалното овакантяване на ГЕРБ от страна на Цветанов и думите му, че към този момент не е горделивост да си в партията Биков отвърна, че той ще се запише във групировката.

" ГЕРБ е с 1 млн. последовалите, не знам какво е горделивост. Лично взех решение да стана член на ГЕРБ в регион " Възраждане " не поради горделивост, а момента  е подобен, че би трябвало да се помогне ", призна депутатът. 

За изтеклия запис, за който се твърди, че се чува гласа на Борисов Биков бе безапелационен, че е монтаж.  " Цялата партия стои зад премиера, ще удържим ", заключи депутатът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР